•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Mobilstyrda sexleksaker
High tech sexleksaker

Nu har det kommit många nya high-tech produkter även inom sexleksaksbranschen. Sexleksakerna har utvecklas i snabb takt senaste året och nu är många nya produkter uppladdningsbara så att man slipper batterier samt att de tillverkas i mycket bättre material. Många av dessa nya produkter är också app-styrda, vilket innebär att man laddar ner en app till sin smartphone och via appen kan man sedan styra sexleksaken var du än befinner dig i världen. Du kan alltså styra din respektives leksak även när ni inte befinner er i samma stad eller land.

Spännande mobilstyrning

Många tycker att det är riktigt kul även om man finns på samma plats, då man kan vara lite ”busig” och använda sexleksaken när man är bland andra människor, exempelvis på krogen eller på en fest. Då kan partnern styra den andres sexleksak via sin mobil eller via en fjärrkontroll. Sexleksaken bärs då inuti kroppen eller inuti kläderna så att leksaken inte syns. Många av dessa sexleksaker är också mycket tysta, vilket gör att man kan våga använda dem bland andra människor som inget vet om vilken hemlighet ni har (se på vilken ljudnivå som leksaken har i produktens egenskaper) Hur man sedan ska lyckas hålla minen när det blir alldeles för skönt, är en annan femma. =)

High-tech produkter och telefonsex/cybersex

Dessa produkter ger också extra krydda i distansförhållandet eller om den ena jobbar borta under veckorna. Då är det inte helt ovanligt med att man testar telefonsex och vi lovar att dessa fräcka sexleksaker tar telefonsexet till en helt ny nivå. Telefonsex kan vara en väldigt intim upplevelse tycker många. Där man kan höra den andres ord vad han eller hon fantiserar om. Blunda och känn efter och lev dig in tanken. Låt fantasin visa dig hur du gör med personen på andra sidan luren och även hur den personen gör med dig. Låt fantasin flöda och känn upphetsningen som stiger av de erotiska ord man hör och säger.
Våga släpp hämningarna och våga säga snuskiga ord, beskriv utförligt vad du gör och tänker i just denna stund. Börja kanske med att beskriva vad du har på dig, tala om när du för handen utanpå byxorna, hur du smeker dig sakta osv… Våga andas tydligare och kanske gny eller sucka av njutning så att den andre hör. Ett tips är att blunda eller ha det mörkt i rummet, för då stänger vi av ett sinne och kan då enklare leva oss in mer i vår och vår respektives fantasi. Många tycker att det är lite pinsamt att prata om sex, men oj vad upphetsande och eggande ett samtal i mörkret kan vara, där man hör sin respektives hesa och upphetsande röst tala om vad hon/han drömmer om att du gör med honom/henne just nu.
Sätt dig i mörkret och ta fram ett glidmedel och en sexleksak som du gillar. Låt ljudet höras och tala om vad du gör och hur du njuter och fantiserar om att det är din respektive som gör detta på dig. 

Intimt cybersex

Är ni extra modiga så kanske ni vågar ha sex framför webbkameran, så att din respektive får se vad dennes styrning av sexleksaken ger för effekt på dig.  Cybersex kan vara ett sätt att vara intima tillsammans i exempelvis ett distansförhållande där det inte går att träffas i verkligheten.  Att se sin respektive njuta och leka med sig själv framför datorn kan vara rejält upphetsande samt ge distansförhållandet en extra närhet som inte går att få på annat sätt.

Både telefonsex och cybersex kan mycket positivt om ni båda känner er trygga och bekväma med det.  Tänk på att när detta är nytt så känns det alltid lite konstigt, men våga ändå testa lite försiktigt första gången.

Vad är telefonsex? Det är en sexuell aktivitet som två och ibland flera personer har i telefonen och där man pratar om vad man skulle vilja göra sexuellt med varandra.

Vad är cybersex, även kallat C6? Ursprungligen utbyttes endast textmeddelande exempelvis via e-mail eller chatt. Men idag kan det vara att man byter bilder, inspelade ljud och att man kan se varandra direkt i webbkamera.

Exempel på sexleksaker med app-styrning via mobil samt att de även har en fjärrkontroll:

En parprodukt som även kan användas ensam av tjejen. Ger stimulans mot klitoris/g-punkten samt även mot penis under samlag https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-sync-purple.html

Ett trådlöst ägg. Vibrerande ägg är en mycket populär första produkt hos tjejer https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-jive.html

En vibrerande ring avsedd för mannens njutning, som är speciellt designad för stimulans av perineum, området mellan pung och anus https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-verge.html

En bra och säker analplugg som både kvinnor och män kan använda https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-ditto.html

En klitorisvibrator som läggs i trosan https://lustjakt.se/sv/artiklar/ohmibod-bluemotion-app-control.html

En hårdplaststav som vibrerar i takt med din favoritmusik https://lustjakt.se/sv/artiklar/ohmibod.html

En klitorisvibrator med sina två tippar omsluter den klitoris och andra erogena områden https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-gala.html

En Kraftfull vibrator för hela kroppen, kan användas av både kvinnor och män https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-wish.html

För kvinnan som vill kombinera knipövningar med härliga vibrationer https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-bloom.html

https://lustjakt.se/sv/artiklar/magic-smart-ball.html

 

Här är några leksaker för dig som önskar trådlös styrning av din sexleksak:

En parprodukt som även kan användas ensam av kvinnan https://lustjakt.se/sv/artiklar/we-vibe-match.html

En produkt för kvinnan med kraftfulla vibrationer mot g-punkt och klitoris https://lustjakt.se/sv/artiklar/venus-butterfly.html

Ett fjärrstyrt ägg för dig som vill ha händerna fria https://lustjakt.se/sv/artiklar/remote-control-egg.html

Lyxigt vibrerande ägg med trådlös kontroll https://lustjakt.se/sv/artiklar/amour-remote-bullet.html

Fjärrstyrt vibrerande ägg med 10 olika vibrationsval https://lustjakt.se/sv/artiklar/viola-remote-egg.html

Fjärrstyrd ring för honom ensam eller för par https://lustjakt.se/sv/artiklar/lelo-oden-black.html

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer Premium Kalender
Satisfyer Premium Kalender
2195 kr
11700 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info