•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Nyfiken på analsex?

Analsex kan för en del kännas lite tabu medan det finns andra som älskar analsex. Här får du tips och råd om anal njutning.sexiga trosor

Skinkorna, anus, perineum (mellangården) och prostatan är mycket känsliga för beröring och hör till de erogena zonerna. Smekning av dessa kroppsdelar kan förhöja njutningen och ge upphov till helt nya sensationella upplevelser. Analsex är många olika sorters stimulans av anus och behöver inte innebära analt samlag. Om du vill pröva så är det bra att börja försiktigt med att smeka området runt anus, samtidigt som du smeker din partners kön. Massera utsidan av öppningen med ett glidmedel för att mjuka upp analen och få musklerna att slappna av. Låt det ta tid och gå sakta framåt. Det ska inte göra ont.

Det finns många olika sorters produkter du kan använda för att ge eller få anal stimulans; analplugg, analstav eller analkulor. 


Analplugg

En analplugg är en kortare stav med en bottenplatta, som förhindrar att den försvinner in. Om du använder en plugg med vibrationer så får du ännu mer stimulans.
Gå till kategori Analplugg

Tips
Om kvinnan har en vibrerande plugg under samlag så kan oftast mannen känna vibrationerna även i vaginan, då skiljeväggen är såpass tunn. Både mannen och kvinnan kan också uppleva att det känns trängre.

Analstav
Det finns många olika sorters analstavar, både med och utan vibration. Om de har en oregelbunden form så blir stimulansen större. De flesta nervändar är runt anus eller precis innanför, vilket gör att det känns mest där. En stav saknar bottenplatta så du bör därför hålla i den hela tiden.
Gå till kategori Analstavar

Analkulor
Analkulor ger en annan form av anal stimulans. För in kulorna och dra ut fort eller sakta, kula för kula. Tänk på att det är bra att välja en greppvänlig produkt, t ex med en ring i toppen.
Gå till kategori Analkulor

Även här kan mannen eventuellt känna av kulorna under samlaget, beroende på kulornas storlek.

Glidmedel
Eftersom det nästan inte finns något naturligt glid i anus så är det viktigt att använda glidmedel. Glidmedlet gör det skönare och minskar risken för att det ska göra ont eller att friktionsskador uppstår. Silikonbaserat glid är oftast att föredra, då de har bra glidegenskaper och är mer hållbart än vattenbaserade glid. Oljebaserade glid går bra att använda så länge som du inte använder det tillsammans med sexleksaker eller kondom.

Undvik bakteriespridning
Om du vill ha analt samlag så känns det tryggast för båda parter om kondom används. Även om de flesta kondomer är behandlade med glidmedel så bör extra glid tillföras.

Om du vill använda ditt finger för anal stimulans så kan det kännas hygieniskt att använda fingerkondom.

Om du vill rengöra anus innan analsex så kan du med fördel använda en analdusch. Se i kategori Anala hjälpmedel

Det är särskilt viktigt att vara noggrann med rengöring vid analsex. Bakterier kan förorsaka infektioner och andra otrevligheter om de hamnar på fel ställe. Har du använt en sexleksak för anal stimulans så bör du alltid rengöra denna efteråt med ett bakteriedödande medel. Hygiene är t ex ett bra bakteriedödande medel.

Stav för dubbel njutning

FLER PRODUKTTIPS

Det finns produkter som har en avslappnande effekt och/eller gör huden och vävnaderna mer elastiska så att du kan njuta fullt ut av analsex. Se i kategori Anala hjälmedel 

Kvinnor kan använda sig en dubbelstav för att få en extra intensiv och njutningsfull upplevelse. Se i kategori Analstavar

Mannen kan med fördel använda sig av en böjd analstav för att hitta och stimulera prostatan. Se kategori Prostatastimulans

 

 

  

 

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Anal cream ease 20 ml
Anal cream ease 20 ml
139 kr
Köp
Info