•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Oljebaserade glidmedel

Oljebaserat _glidmedelOljebaserade glidmedel har ett mycket bra glid men de lider dessvärre också ett par inte helt ovesäntliga nackdelar. Dessa är i första hand att det är många kvinnor som inte tål ingredienserna och därmed får besvär med svampinfektioner och liknande problem. Den andra stora nackdelen är att oljebaserade glidmedel under inga omständigheter får användas tillsammans med intimhjälpmedel eller kondom, då det löser upp materialet i produkterna.

I de allra flesta fall fungerar silikonbaserade glidmedel minst lika bra som oljebaserade glidmedel. Lustjakt rekomenderar absolut silikonbaserade före oljebaserade glidmedel men vi är också måna om att människor verkligen hittar det glidmedel som passar just dem. Så vårt råd om du är nyfiken på oljebaserade glidmedel är att gärna testa men se till att inte göra det tillsammans med kondom eller leksaker.

Kokosolja eller kokosfett

Kokosfett eller kokosolja är ett fett som framställs från kopran (den vita massa som bildas då mjölken stelnar i en kokosnöt). Kokosfett består till ungefär 92% av mättat fett. En fördel med just kokosfett är att många som är allergiker ofta tål kokos.

OBS
Tänk på att all olja kan lösa upp/förstöra alla kondomer och leksaker i jelly, cyberskin, loveclone och silikon. De kan också ge fläckar på textilier som inte går att få bort.

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr