•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakt sexleksaker

Om företaget Lustjakt 

Lustjakt Svenska AB startades 2001 och har sedan starten haft lager och kontor ett par mil utanför Uddevalla. Lustjakt strävar hela tiden efter att vara ett föredöme och det självklara valet när det handlar om sexleksaker. För att lyckas med detta så satte vi redan från början upp vissa mål som vi skulle uppfylla och agera efter.

Våra mål som vi med stolthet uppfyller

Lustjakt ska drivas på ett långsiktigt och stabilt sätt.
 Vår lager ska ge trygga leveranser.
Alltid ha diskreta leveranser.
Vi ska hålla oss till fakta. 
Kundservicen ska vara mycket hög.
 Bra garantier - nu hela 3 år!
Vi ska aldrig moralisera eller fördöma någon form av sexuell läggning. Var och en har rätt till sin sexualitet, olagligheter borträknat.

Lustjakt är stolta

Vi är stolta över att vi har gått i bräschen och förbättrat sexleksaksbranschen avsevärt under våra år. 

Vi var de första i branschen som: 
 erbjöd garanti, trots att det var intimprodukter. Nu erbjuder vi hela 3 år!
 angav egenskaper om produkterna såsom ex. material, ljudnivå, diameter osv.
 har våra homepartyförsäljare anställda. Det ger både säljare och kund trygghet. 
 fick annonsera i Bonniers veckotidningar vilket var helt unikt, då inga företag som hade med sexrelaterade produkter fick annonsera. 

Vi informerar

Vår ambition är att du som kund hittar den produkt som passar dig bäst. Vi vill ge dig så bra produktinformation som möjligt, så att du lättare ska kunna göra ett bra val. Vi har också informationssidor och nyhetsbrev. 

Kundtjänst

Vi nås via mail, telefon eller i vår chatt på hemsidan, under våra öppettider. Det är betydelsefullt för oss att du så snabbt som möjligt får svar på dina frågor. Skulle du mot all förmodan inte få svar omgående, så betyder det att vi är upptagna med kunder i vår fysiska butik. 

Homeparty och Butik

Vi vet att det underlättar att göra ett bra val om du som kund har möjlighet att klämma och känna på produkten innan köp. Du är därför hjärtligt välkommen att besöka vår fysiska lagerbutik i Kristevik utanför Uddevalla eller att boka in ett homeparty där en av våra säljare kommer hem till dig och dina vänner.

Här kan du anmäla att du vill ha ett sexparty

Hitta vägbeskrivning till Lustjakt i Uddevalla

Vi inspirerar

Vi tycker det är viktigt att sprida mer lust och glädje. Det är för lite av den varan, tycker vi. Genom vårt nyhetsbrev Lustnytt så vill vi inspirera, informera och ge tips och råd som uppgraderar kärlekslivet på mer än ett sätt. Självklart bjuder vi på denna läsning. 
Läs mer om vårt nyhetsbrev och anmäla dig här

Diskreta leveranser

Vi förstår att det är extra viktigt med diskretion med tanke på att det handlar om det mest intima vi har, vårt kärleksliv. Vi skickar därför alltid diskreta paket med helt anonym avsändare och du får aldrig någon reklam till brevlådan och vi har givetvis tystnadsplikt.

Vi tar ansvar

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder är nöjda med sina köp och därför har vi alltid öppet köp och hela 3 års kostnadsfri garanti.

Vi värnar om kvalité

Vi anser att de produkter som används i underlivet ska hålla en hög kvalitet så att våra kunder ska känna sig trygga. Det kommer hela tiden nya rön om vad som är bra eller inte och vi håller oss hela tiden uppdaterade så att vi erbjuder bra produkter.

Vi är tacksamma

Vi är så tacksamma över att få förmånen att få jobba med något som är så roligt, så njutningsfullt och så viktigt som sex. Vi hoppas kunna sprida både den glädje och den kunskap vi har skaffat oss under årens lopp sedan Lustjakt startade.

/Lustjakts personal
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer Premium Kalender
Satisfyer Premium Kalender
2195 kr
11700 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info