•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Här samlar vi lite vanliga frågor om prostatanHitta prostatan

 

Mannens prostat kan jämföras med kvinnans g-punkt och stimulering av den kan ge mannen skön lustkänsla. Om penis och prostatan stimuleras samtidigt kan orgasmen bli mer intensiv, nästan explosiv.

Här nedan kan du läsa om vanliga frågor om prostatastimulans.

Vad är prostatan till för och var hittar jag den?

Prostatan är en körtel som har till uppgift att producera sekret som ingår i sädesvätskan. Prostatans muskulatur hjälper också till att pressa ut sädesvätskan vid utlösningen. Du hittar den några centimeter in i ändtarmen (neråt). Den är ungefär stor som en valnöt men när du blir upphetsad så sväller den vilket gör den lättare att hitta. 

Hur ska det kännas vid prostatastimulans? 

Det är mycket individuellt hur man upplever prostatstimulans. Vissa män tycker att det är jätteskönt medan andra inte tycker om det alls.
Det är inte alls ovanligt om du känner dig kissnödig när du stimulerar prostatan. Du kan också uppleva en mer diffus lustkänsla i kroppen men för att få bästa möjliga njutning så kan du onanera samtidigt. Du kan då också få en mer intensiv orgasm. Om du annars har svårt för att nå klimax så kan denna dubbla stimulans underlätta för dig att få orgasm/utlösning.

På vilka sätt kan jag stimulera prostatan?

Det är inte så lätt att på egen hand stimulera prostatan. Om du inte har en partner som kan hjälpa dig som är det lättast om du använder en produkt som är avsedd för prostatastimulans. Till viss del kan du nå prostatan utifrån genom att massera ganska hårt uppåt med finger eller stav vid mellangården (mellan pung och anus). Du kan också stimulera prostatan indirekt genom att göra knipövningar, dvs du kniper med din bäckenbottenmuskulatur. 

Vad är bäst, med eller utan vibrationer?

Det är givetvis en smaksak. Bäst är att prova sig fram. Normalt sett är prostatan mycket känslig för beröring så det behövs inga starka vibrationer. Det kan t o m räcka med mycket lätt beröring, vilket många män också föredrar. Men som sagt prova dig fram vad du gillar bäst. Ta god tid på dig, börja försiktigt och mycket mjukt.

Kan man förebygga prostataproblem?

Som alltid är det viktigt att du har en sund och bra livsstil men man tror också att ett regelbundet sexliv och knipövningar hjälper till att hålla prostatan frisk. Oavsett om det hjälper eller inte så är det råd som i vilket fall som helst ger dig ett ökat välbefinnande och bättre hälsa rent generellt.

Är det farligt att stoppa in något där bak?

Det finns några saker du kanske bör tänka på. Använd ett glidmedel för att underlätta penetration. Se till att den staven du använder har ett rejält stopp så att den inte försvinner in. Välj helst inte en stav med för stora mått. Det ska kännas bekvämt och skönt för dig och absolut inte göra ont. Utsätt inte prostatan för någon hårdhänt behandling utan var försiktigt och känn in hur det känns. Välj hellre en lätt beröring. Det är också viktigt att du rengör staven med ett bakteriedödande medel, då det finns många bakterier i tarmen.
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info