•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Råd och tips vid köp av potenspumpRåd vid köp av potenspump.


Det är några saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa en pump.

Vilken storlek

Välj en pump som passar dig storleksmässigt så bra som möjligt. Väljer du en för liten så får du inte plats och väljer du en för stor så kan det bli lite svårare att få till vakuumeffekten. (Tänk bara på att du bör få plats även vid erektion.) 

Rätt vakuumtryck

Vissa pumpar pumpas upp för hand manuellt av dig, detta medför säker hantering. Det finns flera olika pumphandtag exempelvis boll, pistolgrepp mfl.
Andra pumpar pumpas upp genom att du trycker på en knapp. Då går de på batterier eller är uppladdningsbara.
Alla pumpar har också en ventil så att du enkelt och lätt kan släppa på trycket om du skulle behöva. Det är viktigt att det hela tiden känns bra vid användandet. Sluta pumpa när du fått erektion eller om det skulle göra ont. Välj en potenspump med tryckmätare om du vill känna dig extra säker.

Pump i badkar

Det finns potenspumpar som är speciellt anpassade att använda i badkaret. Du stoppar då in din slaka penis i den vattenfyllda pumpen och pumpar därefter ut vattnet så att ett vakuum skapas. När du ligger i ett varmt skönt bad och är avslappnad så kan det också underlätta för dig att få erektion men det kan samtidigt upplevas lite omständigt att behöva fylla upp ett badkar innan sex. Tips: Låt badet bli en del av förspelet.

Med eller utan vibrationer

Det finns potenspumpar som är utrustade med en vibrator, dels för att vibrationer kan underlätta blodgenomströmningen och dels för att vibrationerna i sig kan vara njutningsfulla. Om du väljer en potenspump med vibrationer så har du alltid en valmöjlighet vid varje enskilt tillfälle, med eller utan vibrationer.

Välj en bra potensring

För att erektionen ska vara kvar så behöver du sätta en potensring längst in vid penisroten. En justerbar eller en flexibel potensring är oftast att föredra. De är enklast och bekvämast att använda. En justerbar/ställbar ring som du drar åt så mycket du behöver så att blodet stasas kvar - en ställbar ring blir aldrig fel. Köper man en elastisk ring så beor det på hårdheten i ringen samt omkretsen på din penis hur hårt den sitter.

Det finns ringar i olika utseende, material och färg, Ringar finns i olika hårdhet och bredd, finns de som är helt fasta och ganska oflexibla men de är ofta lite svårare att använda och det kräver att ringen har absolut rätt storlek som precis passar dig.

Tänk också på att det behövs ett glidmedel vid införandet av penis i pumpen. 

Här hittar du ett stort sortiment av potenspumpar
Här hittar du bra potensringar i olika varianter 


Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Pheromones Elexir For Her
Pheromones Elexir For Her
119 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info