•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Råd och tips vid köp av potenspumpRåd vid köp av potenspump.


Det är några saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa en pump.

Vilken storlek

Välj en pump som passar dig storleksmässigt så bra som möjligt. Väljer du en för liten så får du inte plats och väljer du en för stor så kan det bli lite svårare att få till vakuumeffekten.

Rätt vakuumtryck

Alla pumpar i vårt sortiment pumpas upp för hand för säker hantering. Alla pumpar har också en ventil så att du enkelt och lätt kan släppa på trycket om du skulle behöva. Det är viktigt att det hela tiden känns bra vid användandet. Sluta pumpa när du fått erektion eller om det skulle göra ont. Välj en potenspump med tryckmätare om du vill känna dig extra säker.

Pump i badkar

Det finns potenspumpar som är speciellt anpassade att använda i badkaret. Du stoppar då in din slaka penis i den vattenfyllda pumpen och pumpar därefter ut vattnet så att ett vakuum skapas. När du ligger i ett varmt skönt bad och är avslappnad så kan det också underlätta för dig att få erektion men det kan samtidigt upplevas lite omständigt att behöva fylla upp ett badkar innan sex. Tips: Låt badet bli en del av förspelet.

Med eller utan vibrationer

Det finns potenspumpar som är utrustade med en vibrator, dels för att vibrationer kan underlätta blodgenomströmningen och dels för att vibrationerna i sig kan vara njutningsfulla. Om du väljer en potenspump med vibrationer så har du alltid en valmöjlighet vid varje enskilt tillfälle, med eller utan vibrationer.

Välj en bra potensring

En justerbar eller en flexibel potensring är oftast att föredra. De är enklast och bekvämast att använda. Det finns ringar som är helt fasta eller är ganska oflexibla men de är ofta lite svårare att använda och det kräver att ringen har absolut rätt storlek som passar dig precis.

Här hittar du ett stort sortiment av potenspumpar
Här hittar du bra potensringar i olika varianter 


Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
249 kr
339 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer Laddkabel
Satisfyer Laddkabel
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr
Köp
Info
Powder
Powder
29 kr
Köp
Info