•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Hur man handlar på Lustjakt

Navigering på hemsidan: Hur du hittar det du söker

Så hittar du vad du söker

I vänsterspalten hittar du olika kategorier. Du kan också använda sökfunktionen som finns allra överst på sidan. Skriv in det du söker, t ex korsett och tryck på den gröna sök-knappen.

Alla produkter har mer informationstext än vad som visas när du klickat på önskad kategori. Du klickar bara på den röda info-knappen för att få mer utförlig information och större bild. För musen över bilden för att få en förstoring. Om du skrollar ner så kan du även läsa om eventuella kundrecensioner och diskussioner om produkten.

Kundkorgen: Lägg i produkter

Så lägger du en produkt i kundkorgen

Att lägga en produkt i kundkorgen innebär inte att du köper produkten utan du kan när som helst ta bort den ur korgen, precis som i en vanlig fysisk butik. Klicka helt enkelt på nappen "köp" så ser du att din kundvagn upp till vänster blinkar till och att produkten du valt står med i listan. Alla priser anges inklusive moms.

Du kan lägga produkter i kundkorgen både i produktkategorierna, inne på en enskild produkt och på sidan där du kan jämföra produkter. Du tar enkelt bort en produkt ur kundvagnen genom att klicka på den lilla bilden som ser ut som en papperskorg.

Jämföra produkter: Ett bra sätt att se skillnader och likheter

Jämför produkter

Med produktjämförelsen erbjuder vi dig möjligheten att på ett enkelt sätt jämföra flera produkter sida vid sida. På så sätt så hoppas vi att du lättare skall komma fram till vad som passar dig bäst.

Du ser bilder på produkterna, deras pris, vilka egenskaper, etcetera.

Hur väljer man vad man vill jämföra?
Du kan jämföra alla produkter i hela butiken då jämförelsesystemet ligger i bakgrunden när du navigerar, så oavsett var du klickar så förblir de markerade produkterna kvar i jämförelsen tills du manuellt avmarkerar dem eller rensar jämförelselistan.

Kryssrutorna du klickar i för att välja vilka produkter du vill jämföra hittar du i varje kategori, bredvid den lilla produktbilden. När du markerat de produkter du vill jämföra så klickar du på texten 'Jämför' som finns bredvid checkrutan. Du kommer då att skickas vidare till jämförelsesidan där du ser produkterna.

Tillbehör: Produkter som passar andra produkter

I högerspalten inne på produktinformationen så får du förlag på produkter som kan behövas för att produkten ska fungera tillfredställande eller på produkter som vi tycker passar. Våra GP-batterier är av hög kvalitet, vilket ofta är ett måste för att produkten ska fungera optimalt. Rengöringsmedel är ett klokt val och glidmedel kan både göra det skönare och bekvämare samt behövas för att produkter av jelly- eller gummimaterial inte ska torka ut.

Gå till kassan: Se vilka varor och se kostnaden

Kassan är enkel

Genom att klicka på knappen "Till kassan" som du hittar upp till vänster i kundvagnen så kommer du till en sida som visar innehållet i din kundvagn. Här kan du lätt lägga till eller ta bort produkter ur din kundvagn. Du kan gå tillbaka till butiken när som helst och fortsätta att handla. Kassan är en överblick så du behöver inte vara rädd att köpa något av misstag.

Lägga en order: Lätt som en plätt

När du är i kassan och har kontrollerat att du lagt i de produkter du vill ha så väljer du nu vilket sätt du vill betala på. Kreditkort, faktura eller postförskott. Du kan också välja att delbetala dina produkter om du föredrar detta. Läs mer här på sidan "köpvillkor".

När du valt betalsätt så är det dags att knappa in dina adressuppgifter och om du valt faktura eller delbetalning även ditt personnummer. För att faktura eller delbetalning skall godkännas så är det nödvändigt att din beställning går till den adress du är folkbokförd på. För att förenkla för dig med stavning etc. så hittar du en flik som heter "hämta kunduppgifter" fyll i ditt personnummer här så vips så har flera nödvändiga fält fyllts i, bland annat din folkbokförda adress.

Efter att du fyllt i dina adressuppgifter så tänk på att ange en korrekt e-postadress för att få en orderbekräftelse samt en leveransbekräftelse när paketet skickas från oss. Du kan då också spåra ditt paket via länken i mailet. Uppge mobiltelefonnummer för att få SMS-avisering när paketet kommit fram till ditt utlämningsställe. I annat fall utskickas brevavi, vilket kan ta någon dag extra.

Vill du ha vårt nyhetsbrev som kommer ut en gång per vecka och om du vill ha vår katalog så låter du dessa två kryssrutor vara ifyllda. Läs även gärna våra köpvillkor innan du trycker på knappen "Godkänn" som skickar iväg din order till oss. Du kommer att omedelbart få ett bekräftelsemail på din order så snart din order är genomförd.

Om du valt kreditkort som betalsätt så kommer du efter det att du klickat på "Godkänn" att bli skickad till DIBS sida där din transaktion görs. Efter godkänt köp så är din order lagd. DIBS är Sveriges största betalväxel så du kan där vara helt trygg med att lämna ut dina kortuppgifter. Läs mer om DIBS om du är intresserad.

Så fungerar Jämför

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info