•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Samlagets konst

Ha tålamod

Om mannen penetrerar kvinnan innan kvinnan är tillräckligt upphetsad och redo för samlag så kommer inte kärleksakten bli så stimulerande för kvinnan som den skulle kunna vara om mannen väntade in henne.

När både mannen och kvinnan blir upphetsade så kommer det blod till könsorganen, vilket syns väldigt tydligt på mannens erektion. Den ökade blodgenomströmningen gör både mannen och kvinnan mer känsliga för stimulans.

Variera djupet

Genom att växla mellan korta och djupa stötar under samlaget kan olika delar av penis och slidan stimuleras effektivt. Denna variation kan öka känsligheten och intensifiera upplevelsen av sexuell kontakt för både den penetrerande och mottagande parten. Att experimentera med olika stimulansmetoder kan bidra till att berika sexlivet och öka njutningen för båda parterna.

Kontrollera utlösningen

Mannen kan kontrollera sin utlösning genom att praktisera korta, djupa stötar. Det innebär att mannen stannar kvar djupt inne i kvinnan och stöter in och ut medan han trycker penis mot väggarna djupt inne i slidan och mot klitoris med sitt blygdben. Eftersom mannen knappt rör sig så kan han hålla på längre medan kvinnan får mer stimulans.

Skapa vakuum

Genom att skapa ett vakuum i slidan så blir det extra skönt för kvinnan. Genom att växla mellan djupa och ytliga stötar så kan all luft tryckas ur slidan. Börja med ytliga stötar, träng in djupt för att trycka ut all luft och gör sedan en rad ytliga stötar utan att dra ut penis helt.

Skruva in penis

Genom att rotera med höfterna istället för att utföra en vanlig in-och-ut-rörelse under samlaget kan mannen stimulera kvinnans alla slidväggar effektivt. Denna teknik kan öka variationen och intensiteten i stimulansen för båda parter, vilket kan leda till en mer tillfredsställande sexuell upplevelse. Att experimentera med olika rörelser och tekniker kan bidra till att berika sexlivet och öka njutningen för både mannen och kvinnan.


Dolfinger

Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr