•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Samlagets konst

Ha tålamod

Om mannen penetrerar kvinnan innan kvinnan är tillräckligt upphetsad och redo för samlag så kommer inte kärleksakten bli så stimulerande för kvinnan som den skulle kunna vara om mannen väntade in henne.

När både mannen och kvinnan blir upphetsade så kommer det blod till könsorganen, vilket syns väldigt tydligt på mannens erektion. Den ökade blodgenomströmningen gör både mannen och kvinnan mer känsliga för stimulans.

Variera djupet

Växla mellan korta och djupa stötar så att olika delar av penis och slidan blir stimulerade.

Kontrollera utlösningen

Mannen kan kontrollera sin utlösning genom att praktisera korta, djupa stötar. Det innebär att mannen stannar kvar djupt inne i kvinnan och stöter in och ut medan han trycker penis mot väggarna djupt inne i slidan och mot klitoris med sitt blygdben. Eftersom mannen knappt rör sig så kan han hålla på längre medan kvinnan får mer stimulans.

Skapa vakuum

Genom att skapa ett vakuum i slidan så blir det extra skönt för kvinnan. Genom att växla mellan djupa och ytliga stötar så kan all luft tryckas ur slidan. Börja med ytliga stötar, träng in djupt för att trycka ut all luft och gör sedan en rad ytliga stötar utan att dra ut penis helt.

Skruva in penis

Om mannen roterar med höfterna istället för att göra en vanlig in-och-ut-rörelse så kommer mannens ollon stimulera kvinnans alla slidväggar. 


Dolfinger

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Eros Woman Silicone Care 100ml
Eros Woman Silicone Care 100ml
219 kr
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr