•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating


Sexleksaker - Mannens val 

Det finns ett stort sortiment av olika sexleksaker att välja mellan och det är inte alltid så lätt att bestämma sig och veta vad man vill ha. Här får du lite hjälp på vägen.

Fundera på vad du är ute efter:
-Stimulans av penis
-Prostatastimulans
-Pungstimulans
-Parprodukt – under samlag

Njutning med en leksak för vuxna 

Har du aldrig provat någon sexleksak alls så kanske du ska börja med ett glidmedel. Många killar brukar kalla det för "lyxrunkning" då man gör runkningen på ett lyxigare sätt och vissa använder också kondom samtidigt. Ett riktigt bra glidmedel gör känslan helt annorlunda än normalt. 

Om du tycker det är skönast med penetrerande sex så finns det många lösvaginor och överdrag att välja mellan, både med och utan vibrationer. Samt små och stora i olika prisklasser. Små vaginor som är enkla att frakta med sig eller hela underkroppar som du måste placera på något. 
Kom ihåg att en lösvagina alltid kräver glidmedel för att komma till sin fulla rätt. Testa dig fram om du föredrar ett vattenbaserat eller ett silikonbaserat glidmedel till din lösvagina. (Är vaginan/överdraget i silikon eller i ett verklighetstroget material ex cyberskin, loveclone så ska du ha vattenbaserat glidmedel eller silikonglid som är avsett för silikonprodukter.) 
Vissa män föredrar att använda kondom i lösvaginan för att underlätta rengöringen. Sedan kan du välja om du vill att lösvaginan eller överdraget ska vara genomborrat så att ollonet kommer ut genom kanten vid varje stöt, vilket många tycker stimulerar ollonet extra mycket. 
Det finns lösvaginor/överdrag som är släta inuti och det finns de som är knottriga, randiga eller annan textur för att ge extra stimulans under användning. 

Det finns onaniprodukter som rör sig fram och tillbaka. Finns de med pärlor som rullar runt, som gör allt för att stimulera dig till max utan att du behöver göra något större själv. 
Har man en lösvagina som inte gör jobbet åt dig så kan ett tips vara att stoppa in den i mellan madrasserna i sängen eller soffkuddarna så att du i alla fall slipper att hålla i den själv. Här hittar du massor av olika leksaker för skön manlig onani.

Vibrationer
Vibrationer ger mer stimulans och stimulerar nerverna på djupet och gör så att blodgenomströmningen ökar, vilket kan underlätta både stimulansen och orgasmen. Vibrationer ger dig en stimulans som du normalt inte kan få genom smekningar/beröring.  Om du har svårt att få orgasm så kan det också krävas en mera långvarig stimulering med kraftiga vibrationer, vilket kan vara svårt att utföra för hand. 

På Fleshlights lösvaginor justerar du den sugande effekten genom att öppna eller stänga locket i botten.

Vilken storlek?
Om din penis är grövre så är ett tips att välja en produkt som inte har ett ytterhölje, då blir leksaken flexiblare för din storlek. 
Alla lösvaginor är väldigt tighta för att passa alla, så glidmedel är viktigt så att du inte spräcker din produkt och att det känns behagligt för dig. 

Prostatastimulans
Bra att välja en prostataprodukt med ögla, snöre eller annat stopp så den inte glider inåt då analmuskulaturen jobbar uppåt, så att du inte tappar taget om din produkt och att du tryggt kan använda din leksak. Även g-punktsstavar fungerar vid prostatastimulans.
Glidmedel är ett måste vid prostatastimulans så att du inte skadar dina slemhinnor och den anala muskulaturen. Viktigt att också använda ett rengöringsmedel så att du slipper bakterietillväxt på din leksak. 

Pungstimulans
Det finns flera vibrerande produkter som du kan hålla mot pungen och det finns de som du trär en ring runt penis och pung med vibratorer mellan dem eller de som man stoppar pungen inuti. 

Fördröjande
Tycker du att njutningen blir för hög så att du kommer för snabbt, så finns det fördröjande sprayer och cremer som man kan ha på. Efter att man applicerat medlet så är det viktigt att vänta 10-15 minuter innan sexuell aktivitet, för annars bedövar det din partner också.
Dessa medel tar inte bort all känsel, det är fortfarande lika skönt men det tar bort "toppen av njutningen" så att man inte kommer lika snabbt, vilket gör att  man kan njuta längre stund innan man når sitt klimax med detta hjälpmedel. 

Stimulerande
Vill du ha en ökad känsla och uppleva att penisen blir extra blodfylld så kan ett stimulerande medel göra skillnad. Effekten blir att blodgenomströmningen ökar och känslan förstärks. Förbered dig på extra explosivt klimax!

Potenspump
Kan användas både för njutning och som hjälpmedel för att få en erektion eller en kraftigare erektion. (Kan även kallas erektionspump.)
För in penis i cylindern och tryck cylindern mot kroppen så att det blir tätt, det sitter även en sleeve i öppningen som ska hjälpa till att hålla tätt och börja sedan att pumpa. Det blir vakuum runt penis så blodkropparna i penisen blodfyllds och man får erektion. För att behålla erektionen när man tar bort pumpen så behövs en potensring (kallas även för kukring, penisring, erektionsring) som man sätter längst in vid penisroten. Nu hålls blodet kvar i penis och man behöver inte vara rädd för att erektionen sviktar. Man bör inte ha ringen på plats i mer än max 30 minuter, därefter så behöver blodet cirkulera igen. 
Det finns många som inte har erektionsproblem som gillar pumpar i njutningssyfte. I och med att penisen blodfyllts så ordentligt så blir känslan en annan. Vissa pumpar har också vibrationer som då ger extra stimulans åt den blodfyllda penisen. 

Författare: Lis Jacobsson

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Pheromones Elexir For Her
Pheromones Elexir For Her
119 kr
Köp
Info