•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating

 

Sexmaskiner: Den Ultimata Guiden                   

Sexmaskiner är en spännande form av sexleksaker som har blivit alltmer populära på senare år. Dessa maskiner ger en hög nivå av stimulans och njutning för både män och kvinnor. Men med så många olika typer av sexmaskiner på marknaden kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. I denna guide ska vi titta på olika typer av sexmaskiner, vad man bör tänka på innan man köper en och hur man använder dem. 

Vad är en sexmaskin?

En sexmaskin är en elektronisk sexleksak som ger automatisk stimulans för sexuell tillfredsställelse. Dessa maskiner finns i olika former och storlekar och kan användas både för ensam lek och med en partner. Vanliga funktioner inkluderar justerbar hastighet, rotationsrörelser och olika typer av penetrationsalternativ.

Typer av sexmaskiner

Det finns flera typer av sexmaskiner som passar olika behov och preferenser. Här är några av de vanligaste:

  1. Penetrationsmaskiner: Dessa maskiner ger penetrationsstimulans och kan komma med olika typer av dildos och vibratorer.

  2. Sybian: En Sybian är en populär sexmaskin som ger kraftfulla vibrationer och rotationer för klitorisstimulans. Den kan också användas för penetration.

  3. Fucking machines: Dessa maskiner är utformade för att ge realistisk penetrationsstimulans. De kan komma med olika typer av vaginor eller anus för att efterlikna en riktig sexupplevelse.

Vad man ska tänka på innan man köper en sexmaskin

Innan du köper en sexmaskin är det viktigt att tänka på följande faktorer:

  1. Storlek: Vissa sexmaskiner kan vara ganska stora och ta upp mycket utrymme. Se till att du har tillräckligt med utrymme för att förvara och använda din sexmaskin.

  2. Pris: Sexmaskiner finns i många olika prisklasser. De större sexmaskinerna kostar mer, välj vilken sexmaskin som passar just din budget. Ju mer avancerad sexmaskinen är samt om den t.ex. innehåller mycket teknik så påverkas priset.

  3. Funktioner: Tänk på vilka funktioner du vill ha på din sexmaskin, såsom rotationsrörelser, justerbar hastighet eller olika typer av penetrationsalternativ.


Hur man använder en sexmaskin

När du har köpt en sexmaskin är det viktigt att du använder den på rätt sätt för att få optimal njutning och undvika skador. Här är några tips för att använda din sexmaskin på ett säkert sätt:

   1. Välj en stabil yta: Det är viktigt att placera sexmaskinen på en stabil yta för att undvika att den välter eller glider runt under användning. En säng, en matta på golvet eller ett stadigt bord kan vara bra alternativ.

   2. Justera höjden: Se till att anpassa höjden efter din eller din partners kropp för att få en optimal position under användning. Det är viktigt att upprätthålla en bekväm och ergonomiskt riktig position för att undvika överansträngning eller skador.

   3. Använd kuddar och stöd: För att öka komforten och förbättra vinkeln kan du använda kuddar eller stöd under kroppen. Detta kan hjälpa till att justera vinkeln på penetrationen och ge extra stöd och avlastning för kroppen under längre sessioner.

   4. Prova olika positioner: Sexmaskiner är mångsidiga och kan anpassas för att passa olika positioner och vinklar. Prova olika positioner för att hitta den som ger mest njutning för dig eller din partner. Det kan vara att ligga på rygg, på magen, på knäna eller i stående position.

   5. Använd glidmedel: För att minska friktionen och göra upplevelsen mer behaglig är det viktigt att använda glidmedel. Välj ett glidmedel som är kompatibelt med eventuell sexleksak du använder. Applicera rikligt med glidmedel på både kroppen och sexmaskinens penetrerande del för att undvika obehag och friktion.

   6. Säkerhet och underhåll: Innan du använder sexmaskinen, se till att du har läst och följt tillverkarens instruktioner för användning och underhåll. Se till att maskinen är i gott skick och fungerar korrekt. Rengör och desinficera den efter varje användning för att säkerställa god hygien.

    Här hittar du spännande sexmaskiner
    Här hittar du positionskuddar och sexgungor

    Författare: Lis Jacobsson 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Dolfinger
Dolfinger
349 kr
449 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info