•  Mysig butik på landet
 •  Sveriges största riktiga butik
 •  Helsvenskt
 •  3-års garanti

Vi har AAA rating

KlitorisstimulansKvinnans orgasm

Den synliga delen av kvinnans klitoris är bara toppen på ett isberg! Det mesta finns under ytan och förgrenar sig ända från blygdbenet, ner längs sidorna till slidmynningen. Klitoris har dessutom nervändar som sprider sig ut i ett ännu större område. Visst är det fantastiskt? Det gör att du kan utöka din stimulans till att inte bara fokusera på det synliga klitorisollonet när du ska göra det skönt och tillfredsställa henne.


13 tips från start till mål

 1. Smek henne en stund med trosorna på och låt dina fingertoppar varsamt vandra upp och ner längs hela hennes underliv – från venusberget, över blygdläpparna, förbi slidmynningen och ner längs insidan låren. Cirkla dina fingertoppar runt omkring klitoris men undvik att ta direkt på. Låt hennes lust sakta få vakna.

 1. Ta av trosorna och häll lagom varmt glidmedel över hennes venusberg så att det rinner ner längs blygdläpparna. Kupa din hand över venusberget och tryck och krama försiktigt. Låt handen glida långsamt upp och ner samtidigt som du särar på dina fingrar och för dem fram och tillbaka på var sida av hennes blygdläppar.

 2. Öppna upp och låt dina hala fingrar glida längs de inre blygdläpparna, upp runt klitoris och ner runt slidmynningen, om och om igen. Stryk lätt över hennes klitoris med jämna mellanrum när du passerar området för att öka förväntningarna och få henne att tråna efter mer stimulans.

 3. Använd två fingrar för att ge ett ganska rejält tryck på hela området på vardera sidan av springan. Tryck och släpp så att du det blir en pulserande effekt. Hennes underliv kommer bli extra blodfyllt och bulta lustfyllt av din behandling.

 4. Använd båda händerna och använd tumme, pek och långfinger för att massera de inre blygdläpparna. Nervertrådar från klitoris strålar ut i blygdläpparna och det är skönt för henne när du masserar och växelvis klämmer på dem.

 5. Låt ett finger smeka från slidöppningen och rakt upp mot den känsliga undersidan av klitoris, upprepa många gånger och variera varsamt trycket. För hård behandling kan vara förödande i detta läge. Undersidan av klitoris är känslig för många så var försiktig och se till så att hon gillar det du gör. Nu kommer hon troligen vara mer än beredd på att du masserar henne direkt på den känsligaste och synliga delen av klitoris.

 6. Ta mer glidmedel och droppa det direkt mot hennes klitoris så att det är tillräckligt halt när du varsamt lägger fingret på toppen och med lätta rörelser börjar cirkla runt, runt. Du kan dra tillbaka klitorishuvan för att blottlägga det känsliga ollonet och försiktigt stryka över det. Var väldigt lyhörd här! Det är en mycket känslig zon och en del kvinnor är extra känsliga. Smekningen får inte göra ont.

 7. Forma dina fingrar runt klitoris och tryck ner mot kroppen och klitorisroten. Massera skaftet upp och ner samtidigt som du trycker dina fingrar mot varandra.

 8. Massera klitoris genom att hålla tummen på ena sidan och pekfingret på andra och rulla lite lätt med olika tryck. Flytta sedan fingrarnas position så att de hamna över och under klitoris och gör samma sak.

 9. Stryk fram och tillbaka, upp och ner över klitoris. Börja mycket lätt och öka sedan till hårdare strykningar.

 10. Utöka stimulansen och få henna att njuta än mer genom att nypa i bröstvårtorna och ibland låta ett finger leta sig ner och trycka mot anus. Använd samma tempo på dessa punkter som du har mot klitoris.

 11. Om ni känner er bekväma med oralsex så använd gärna din mun och låt henne njuta en stund av din blöta varma tunga.

 12. När hon närmar sig orgasmen så drar sig klitoris tillbaka och kan vara svårare att känna. Fortsätt bara på samma sätt som du precis gjort så du inte ”hamnar vilse”. Massera hela vägen fram till att orgasmen når klimax och får hennes kropp att spänna sig i vågrörelser. Mot slutet kan du hålla ett fast jämnt tryck mot klitoris för att förlänga orgasmen maximalt. Klitoris är extremt känslig för beröring efter orgasmen men trycket är en fortsatt beröring som inte blir för intensiv. 


Generella tips:

Variera stimulansen av klitoris genom att växla mellan olika tekniker, hastighet och tryck.
Lyssna på hennes ljud och gensvar på det du gör, eller fråga henne för att upptäcka vad hon tycker är skönast och hur kraftig stimulans hon vill ha.
Visa att du gillar vad du ser och att du tänder på att se henne njuta.

 Lycka till och mycket njutning! 

Här hittar du effektiva klitorisvibratorer för extra stimulans
Här hittar du glidmedel som gör stimulansen av klitoris ännu skönare

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info