•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Stimulera mannens prostataHitta prostatan

Genom att stimulera mannens prostata så kan det ge mannen en ny sorts orgasm. Att kombinera stimulering av prostatan och samtidigt smeka penis kan ge en optimal effekt.

Tvätta er ordentligt och se till att blåsan är tömd. Lägg gärna en liten kudde under mannens skinkor för att lättare komma åt området. Se till att ha rikligt med silikonbaserat eller ett vattenbaserat glidmedel tillhands. Silikonbaserade glidet ger en långvarig glideffekt och är oftast att föredra.

Att stimulera prostatan är inte så kladdigt som många föreställer sig. Den nedre delen av ändtarmen är normalt tom, tycker du/ni ändå att det är obehagligt så går det bra att använda engångshandskar.

Var sitter prostatan

Om du för in ett finger några centimeter in i ändtarmen så kan du känna prostatakörteln, som då känns som en kastanj. Prostatan kan stimuleras med ett finger, en liten dildo, speciella leksaker som är anpassade för ändamålet, strap-on eller med penis. Man kan ex. föra in ex tummen och pressa den mot ändtarmens främre vägg samt massera neråt. Bästa ställningen för detta är att ligga på rygg med uppdragna knän och fötterna mot sängen.

Hur känns prostatastimulering

I början av prostatamassagen kan det kännas obehaglig eller inget alls. Men efter ett tag, och särskilt i kombination med penisstimulering, upplever många att massagen ger väldigt starka lustkänslor. Som vanligt så är det individuellt och en del tycker inte alls om den här typen av stimulering. En del män beskriver känslan som en mer utdragen än vad den känslan som penisstimulering ger, ungefär som kvinnor beskriver skillnaden mellan G-punkts- och klitorisstimulering. När prostatan stimuleras brukar utlösningen snarare rinna än spruta ut. Men mängden vätska är fullt jämförlig med mängden vid normal stimulering.

Hur stimuleras prostatan

Det är viktigt att mannen är ordentligt upphetsad och stimulerad i övrigt innan du börjar massera prostatan. När penisen blodfylls så bidrar det till att spänningarna runt prostatan lindras. Börja därför med att smeka och smörja in penisen, det är viktigt att du slutar innan mannen kommer allt för nära utlösningen. Be honom gärna säga stopp. Smörj och smek sedan runt perineum, området mellan anus och testiklarna. Om du trycker kraftigt i detta område så motverkar det att mannen får orgasm. För fingrarna mot anus och övergå till en inre stimulering om ni båda är redo för det. Smörj fingrarna ordentligt med silikonbaserat eller vattenbaserat glidmedel. Om muskeln kring ändtarmsöppningen blir spänd, vänta då tills den slappnar av innan du fortsätter att tränga djupare in. Det är mycket viktigt att man är avslappnad.

När du är två till tre centimeter in så kan du böja fingret lätt och massera ringmuskeln från insidan. Efter en stund kan man låta fingret "vibrera" lite. Om du pressar nedåt så masseras mannens penis från insidan. För in fingret lite till och böj det uppåt mot naveln tills du träffar på en rund "kastanjeliknande" vävnad. Tryck mot området, stimulera det genom att föra fingret upp och ned, håll fingret mot området och låt det "vibrera" försiktigt Stimulera nu gärna penisen samtidigt för att uppnå optimal effekt.

För att förhöja njutningen ytterligare sluta massera innan han får sin orgasm. Vänta en liten stund och fortsätt sedan med att stimulera både penis och prostatan tills du tycker att det är dax för mannen att nå orgasmens höjder.

Kombinera massage och prostatastimulansTänk på

Det kan behövas flera övningstillfällen innan ni når önskad effekt, då detta kan vara en ny upplevelse för båda parter.

Glöm inte

Stimulering av prostatan kräver rikligt med glidmedel ex. ett bra silikonbaserat glid. Det är också viktigt med kortklippta naglar, om man använder sig av fingrarna. Gå varligt och långsamt fram och lyssna på din partner!

Tänk också på att alltid rengöra leksaker och fingrar ordentligt när de varit i kontakt med ändtarmen, innan de brukas vaginalt. I annat fall så kan det ge upphov till bakterieinfektioner som till exempel urinvägsinfektioner.


Författare Lustjakt/ Lis Jacobsson
Stimulera prostatan med en böjd stav

Här hittar du de bästa produkterna för skön stimulans av prostatan 
Här hittar du bra anala hjälpmedel som passar till prostatastimulans

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Pheromones Elexir For Her
Pheromones Elexir For Her
119 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info