•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Stimulerande medel

Både män och kvinnor kan använda sig av ett stimulerande medel i sexlivet för att öka lusten och förmågan. Det är enkelt att använda, bara att smörja direkt på klitoris eller ollon/penis. De flesta medel ger omedelbar effekt. Det finns stimulerande krämer som innehåller mentol för att ge en mer pirrig och lite kylande effekt och det finns krämer som ger mer värme. Gemensamt för dem alla är att de ökar blodgenomströmningen så att man lättare får orgasm och blir känsligare. En mer intensiv och mer explosiv orgasm eller utlösning är inte heller helt ovanligt.

Nästan hälften av alla kvinnor över 35 år har lustproblem, vilket kan jämföras med var tjugonde man. Lusthöjande medel för kvinnor är relativt nytt på marknaden. Den senaste tiden har utbudet exploderat och i dag finns flera krämer och piller, de flesta med aminosyran L-Argin, som förbättrar cirkulationen i området kring vaginan.

Det är väldigt olika vilka effekter vi får av olika preparat. En del tycker att ett preparat är jättebra medan andra inte märker någon större effekt av samma produkt. När man istället har testat en helt annan sort så kan man ha upplevet en mycket positiv effekt av just den sorten. Så här är det bara att testa sig fram tills du hittar den sort som fungerar för just dig.


PRODUKTTIPS

ON Arousal gel
En produkt som gjort succé är ON Arousal gel. Endast EN droppe behövs för att få full effekt. Nästan genast får du en värmande effekt, följt av ett pirrande som nästan känns som pulserande vibrationer. Vibrator på burk, brukar den lite skämtsamt kallas :)  Den är egentligen framtagen för kvinnor men den har även blivit många mäns favorit. Vill du ha ha den extra kraftfull - välj då ON Arousal gel ultra.
Läs mer om ON Arousal Gel
Läs mer om ON Arousal Gel Ultra

Holy Mary! Oh Holy Mary ger intensivt klimaxEn olja för både honom och henne som är en av marknadens kraftfullaste produkter vad gäller stimulerande medel. En liten klick på klitoris eller ollon räcker för att få ett skönt pirr och hetta. Känslan kan upplevas pulserande och vibrerande och ger en rejäl skjuts mot oförglömliga orgasmer. 
Läs mer om Holy Mary Climax Oil
 
NC Intimate spray
Ett svensktillverkat medel som kan upplevas både kylande, värmande och pulserande. Kan användas av båda parter. Om mannen sprutar på lite extra så kan det hända att mannen kan hålla på lite längre. Men det är som sagt mycket individuellt hur ett stimulerande medel upplevs så bäst är att testa själv. 
Läs mer om NC Intimate spray

Hitta din lust i kategorin Stimulerande medel

Stimulerande glidmedel och dofter
Det finns dessutom speciella glidmedel, massageoljor och parfymer som innehåller ämnen som hjälper till att öka lusten.
Fler produkter som boostar lusten
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Mr Grey
Mr Grey
699 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Seven egg
Seven egg
369 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Pause Prolong Pleasure Gel
Pause Prolong Pleasure Gel
299 kr