•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Stimulerande medel

Både män och kvinnor kan använda sig av ett stimulerande medel i sexlivet för att öka lusten och förmågan. Det är enkelt att använda, bara att smörja direkt på klitoris eller ollon/penis. De flesta medel ger omedelbar effekt. Det finns stimulerande krämer som innehåller mentol för att ge en mer pirrig och lite kylande effekt och det finns krämer som ger mer värme. Gemensamt för dem alla är att de ökar blodgenomströmningen så att man lättare får orgasm och blir känsligare. En mer intensiv och mer explosiv orgasm eller utlösning är inte heller helt ovanligt.

Nästan hälften av alla kvinnor över 35 år har lustproblem, vilket kan jämföras med var tjugonde man. Lusthöjande medel för kvinnor är relativt nytt på marknaden. Den senaste tiden har utbudet exploderat och i dag finns flera krämer och piller, de flesta med aminosyran L-Argin, som förbättrar cirkulationen i området kring vaginan.

Det är väldigt olika vilka effekter vi får av olika preparat. En del tycker att ett preparat är jättebra medan andra inte märker någon större effekt av samma produkt. När man istället har testat en helt annan sort så kan man ha upplevet en mycket positiv effekt av just den sorten. Så här är det bara att testa sig fram tills du hittar den sort som fungerar för just dig.


PRODUKTTIPS

ON Arousal gel
En produkt som gjort succé är ON Arousal gel. Endast EN droppe behövs för att få full effekt. Nästan genast får du en värmande effekt, följt av ett pirrande som nästan känns som pulserande vibrationer. Vibrator på burk, brukar den lite skämtsamt kallas :)  Den är egentligen framtagen för kvinnor men den har även blivit många mäns favorit. Vill du ha ha den extra kraftfull - välj då ON Arousal gel ultra.
Läs mer om ON Arousal Gel
Läs mer om ON Arousal Gel Ultra

Holy Mary! Oh Holy Mary ger intensivt klimaxEn olja för både honom och henne som är en av marknadens kraftfullaste produkter vad gäller stimulerande medel. En liten klick på klitoris eller ollon räcker för att få ett skönt pirr och hetta. Känslan kan upplevas pulserande och vibrerande och ger en rejäl skjuts mot oförglömliga orgasmer. 
Läs mer om Holy Mary Climax Oil
 
Thor Fire Gel
En stimulerande gel som får det att hetta till och ger intensivare njutning till både honom och henne. Thor Fire Gel innehåller Capsicum som gör den till en av de starkaste och mest långvariga stimulerande medel som finns på marknaden. Gelen ökar blodgenomströmning och känsel i de intima områderna och ger kraftfullare orgasmer. Finns även i praktisk liten travel size tub. 
Läs mer om Thor Fire Gel
Läs mer om Thor Travel Size

Hitta din lust i kategorin Stimulerande medel

Stimulerande glidmedel och dofter
Det finns dessutom speciella glidmedel, massageoljor och parfymer som innehåller ämnen som hjälper till att öka lusten.
Fler produkter som boostar lusten
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
ON Arousal gel ultra
ON Arousal gel ultra
249 kr
339 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer Laddkabel
Satisfyer Laddkabel
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
Satisfyer PRO 2 Munstycke 5p
129 kr
Köp
Info
Powder
Powder
29 kr
Köp
Info