•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Strap on

En strap-on har en sele eller trosa, där en dildo eller vibrator sitter fast. Den är designad för att bäras av en partner för att penetrera en annan partner, vaginalt, analt eller oralt. De finns för både män och kvinnor. Trosmodellerna är ofta i gummi och mycket töjbara. Selen ställer man in så att den passar ordentligt, vissa har fasta remmarna och andra har gummiband .

Strap-on finns i många olika material exempelvis jelly, silikon, gummi och cyberskin och många olika prisklasser.

En strap-on används både av hetrosexuella och homosexuella par.
 
En man som blir penetrerad med en strap-on kan finna stimuleringen mycket njutbar i och med att han har prostatan analt.
Rikligt med glidmedel är A och O vid analsex och strap-on penetrering.
 
Mannen
Mannen kan med fördel använda strap-on om han har erektionsproblem, då finns det ihåliga dildos där mannen kan stoppa penisen i ihåligheten. Vill mannen penetrera flera partners på en gång så används en strap-on.
 
Kvinnan
För kvinnor finns det även strap-on med en eller två dildo inuti trosan/selen för att ge henne extra stimulans. Man kan också med fördel placera ett litet ägg på insidan trosan för att ge klitorisstimulans under akten.

Kvinna - man

När en kvinna penetrerar en man analt med en en strap-on så kallas det pegging. Detta är ett användningsområde som är mycket vanligt. Det är inte ovanligt att man finner njutning även psykologiskt av pegging, framför allt dominans och undergivenhet.
Det är inte helt ovanligt att pegging är en del av så kallat Femdom rollspel. Vilket är ett sexuellt rollspel, där en kvinna vanligtvis dominerar en man som totalt underkastar sig och lyder den förande parten. För att ytterligare understryka detta maktförhållande ingår ofta ett moment där kvinnan penetrerar mannen analt. 

Kvinna-kvinna
Strap-on en perfekt leksak under sexakten kvinnor emellan och kan då användas vaginalt, analt eller oralt. Man kan välja om man vill ha en strap-on med en dildo eller med en vibrator.
Glidmedel behövs oftast när man använder en strap-on.
Vid anal användning
En bristande teknik, genom att använda för lite glidmedel eller genom att tränga in för snabbt, kan ge upphov till övergående blödningar eller göra analsamlaget obehagligt.
Att ha långt förspel, att ha rikligt med glidmedel samt att gå varsamt och långsamt fram är viktigt.
Det är ovanligt med skador på ändtarmens slutmuskel, eller andra skador vid frivilliga analsamlag. Detta oavsett hur ofta man har analsamlag.Källa: Lustjakt Svenska AB

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info