•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Våga testa nyttTesta nytt i sexlivet

Det är så lätt att sexlivet blir en del av vardagstristessen. Perioder utan sex eller mindre än vad man hade önskat. Vardagen har en förmåga att ta över även sexlivet och göra det fantasilöst och utan spänning.

När vi är nya i en relation så är vi ofta väldigt duktiga på att ha lååååånga förspel. Men ju längre tid vi har varit tillsammans, ju kortare har förspelen en tendens av att bli. Samt att det är lätt att göra som man brukar göra, för man vet att det fungerar och att det är bra – men det kan ju bli lite väl tråkigt och förutsägbart.

-Så våga testa något nytt! Det behöver inte vara så speciellt avancerat och svårt, utan det kan vara så enkelt att man köper en kortlek med olika ställningar och testar dessa samlagsställningar - och det kan garanterat ge många skratt på vägen när man försöker inta positioner man aldrig tidigare provat.  Eller varför inte testa ett par självlysande tärningar som man kastar och ser vad du ska göra, var någonstans på kroppen?

Förändra med en sexleksak

Har ni aldrig testat någon sexleksak, eller är det kanske länge sedan ni gjorde det sist?

Det är kul att testa olika produkter som ger lite mera stimulans. Vibrationer stimulerar nerverna på djupet, på ett sätt som vanlig beröring inte kan göra – på både kvinnor och män. Så testa olika vibrerande produkter och testa dem gärna över hela kroppen. Vi har massor av erogena zoner som vi lätt glömmer bort. Efter en stunds ”fördröjning” kan man till sist komma till det ställe där man njuter mest. 

Tänk dig fösta gången man ska testa en vibrerande ring. Man sätter exempelvis en delfin på snoppen och det känns helt onaturligt, men utseendet av delfinen där på ens allra heligaste lockar lätt till skratt - och vips så har man brutit den slentrian som smugit sig in i sexlivet. Att uppskatta den vibrerande delfinen som sexleksak, kanske man inte gör första gången man testar den, men man har ändå vågat testat något nytt tillsammans.

En produkt som stimulerar på ett annorlunda sätt är det så kallade ”slickhjulet” / Sqweel som hela tiden smeker klitoris om, om och om igen med en ny tunga som smeker helt utan vibrationer. Brukar vara uppskattad av tjejer som är lite känsliga på klitoris, då denna smeker brett över hela klitoris. Glöm inte glidmedlet.

Nästan alla kvinnor älskar stimulansen en lufttrycksvibrator ger! Satisfyer är storsäljaren som ger makalösa orgasmer och är lätt att använda oavsett om man är nybörjare eller van användare av sexleksaker.

Sexiga tips

Varför inte skicka små sexiga sms till varandra under dagen, för att börja förspelet lång tid innan ni ses.

Testa att ha sex på köksbordet, vardagsrumsmattan eller i duschen. Roligt, spännande och kanske lite förbjudet att testa nya ställen. Många gånger hamnar lätt i sängen, då det är enklast och bekvämast, men det är inte alltid det mest spännande stället. Eller kanske rent av testa en sexgunga? Det gör helt nya sexställningar möjligt.

Att läsa en erotisk novell kan också vara ett sätt att variera sitt förspel. Läs högt för varandra, så ökar det ofta upphetsningen. Erotiska noveller tar dig med på ett äventyr ut i fantasins mångfacetterade värld. Där kan man uppleva och fantisera om sådant man kanske inte ens vill testa i verkliga livet. Det är stor skillnad mellan fantasi och verklighet. Många fantiserar exempelvis om att de är i sexuellt underläge, men det är inget man vill uppleva i verkligheten. 

Kanske vågar ni vara extra tuffa och testa bondage-produkter, en ögonbindel, ett par handklovar eller något annat spännande. BDSM-trenden har fått ett ordentligt uppsving med böckerna/filmerna ”50 Shades

Man kan också testa att byta sina fasta roller genom att exempelvis tjejen kan använda sig av en Strap on (en penis på en sele) för att penetrera sin man istället. Mannen har också prostatan sittande analt, så det kan blir mycket tillfredställande även pga. det, men också genom att man byter roller. Detta fungerar även om man lever kvinna/kvinna eller man/man, man brukar ändå ha ”mer eller mindre” fasta roller och lätt fastna i samma mönster. Så bryt mönstret genom att byta roller/positioner på givare/tagare.   

Onanera framför din partner. Våga smeka och ta på dig själv. Ställ dig i helt andra positioner och låt din respektive se hur du tillfredsställer dig själv framför dennes ögon. 

Här hittar du förslag på produkter och sexleksaker som kan förgylla sexlivet

 

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info