•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Hur tillfredsställer man en kvinnaHur tillfredsställer man en kvinna


Vad kan man göra för att tillfredsställa en kvinna undrar du kanske? Här får du lite tips och idéer hur du får kvinnan att njuta.

Nedan följer en lista över kvinnans erogena zoner. Längre ner i artikeln får du mer avancerade sextips och tips på sexleksaker som du kan använda på din kvinnliga partner.

Öronen

Använd tungan på och i örat och bit försiktigt i örsnibben. Varning - många kvinnor tycker det här är obehagligt, om de inte är ordentligt uppvärmda i förväg.

Tinningarna

Ett bra ställe att börja en förförelse. Massera henne här med mjuka cirkelformade rörelser.

Munnen - "fliken"

Kyss henne långsamt och innerligt. Det är mycket mer intimt än en tungslaskare mitt på munnen. Den lilla fliken bakom överläppen som binder ihop den med tandköttet. Sug försiktigt på hennes överläpp, så att din underläpp rör vid fliken. Kvinnor har fått orgasm på detta sätt. Tala gärna om ifall det fungerar för er.

Nacken och halsen

Ett väldigt känsligt område. Använd fingrar, läppar eller tunga till att förvissa dig om hur känsligt det egentligen är.

Brösten

Massera huden på den översta delen av brösten med bägge händer. Du får gärna trycka till lite. Vidrör och massera lätt kvinnans bröst i allt mindre cirklar in mot bröstvårtorna. Värm upp tumme och pekfinger mot varandra innan du försiktigt rullar bröstvårtorna mellan dem. Börja med en bröstvårta i taget.

Lek med tungan över brösten, vissa kvinnor tycker om att man nafsar lite försiktigt i bröstvårtorna. Kyss brösten ordentlig, sug försiktigt och lek med tungan över bröstvårtan och vårtgården. 

Händerna och underarmarna

En mans händer är för många kvinnor det mest erotiska på honom, och hennes egna är ofta också sexuellt laddade. tryck till med din tumme i hennes handflata och gör små, långsamma cirkelrörelser. Samtidigt kan du till exempel viska söta ord i hennes öra. Låt dina fingertoppar beskriva ett mönster av små rörelser upp och ned längs hennes underarmar.

Naveln

I gamla Hollywoodfilmer skulle naveln alltid vara täckt, eftersom den var för vulgär att visa. Och i orientalisk sexuell konst betraktas naveln som en pendang till slidöppningen. Kolla teorierna med tungan eller fingrarna.

Skinkorna och insidan av låren

Inga grabbtag. Smek däremot försiktigt, men kontinuerligt på sidorna av skinkorna och använd omväxlande fingrar och tunga längs insidan av låren. Tänk på att från klitoris så går långa nervtrådar ca 12-15 cm ner längs lårens insidor, så därför bör du ägna detta område extra tid genom smekningar. 

Ryggraden

Ta lååång tid på dig att bearbeta hennes ryggrad. Sträckan från midjan till hennes hårfäste ska ta minst en minut.

Knäna och vristerna

Den mjuka huden på knänas baksida är en väldigt känslig punkt. Lägg mycket tid på att massera den varsamt. Massera även fördjupningarna på båda sidor om vristerna med båda händerna.

 

Ge din kvinna kärleksfull njutningNär kvinnan är ordentligt uppvärmd då kan det vara läge att stimulera de mest intima delarna...

Slidan

Utforska slidan genom att föra in ett finger (eller ett par). Utforska varje del och låt det ta sin tid. Använd olika tekniker såsom rytmiska tryckningar, massage och cirklande rörelser. Använd gärna ett glidmedel.

Klitoris

Denna del är mycket känslig för beröring så börja försiktigt och lätt. Tunga är ett perfekt redskap. Börja med att slicka längst ner på hennes slida och gå uppåt längs blygdläpparna till klitoris. Rulla tungan fram och tillbaka över klitoris, cirkulera och fladdra uppåt. Du kan också suga lite försiktigt på blygdläpparna och klitoris.

Cirkulera gärna med fingrarna runt klitoris och området runt omkring först. Du kan också rulla klitoris mellan blygdläpparna innan du vidrör klitoris direkt. Om du drar isär blygdläpparna så blir klitoris mer framträdande. Be din partner om hjälp på vilket sätt som känns skönast för henne och hur hårt du ska trycka.

Anmärkning: Stimulering av klitoris är ett måste för att de flesta kvinnor ska få orgasm. I annat fall är det som om mannen skulle försöka få orgasm bara genom att smeka penisroten eller testiklarna.

Anus

Flera av de nerver som finns i slidan finns också i ändtarmen så många kvinnor tycker det är skönt med beröring i anus och området runt omkring. Det viktigaste är att du är försiktig och tar det lugnt. Använd rikligt med glidmedel.Få tummen upp som älskare
BLI VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKARE

Ge din partner mer intensiv njutning genom att stimulera brösten och klitoris samtidigt eller klitoris och g-punkten på samma gång. Ju fler intima kroppsdelar (bröst, slida, g-punkt, klitoris, anus) du kan stimulera på samma gång desto mer intensivare njutning och desto lättare för kvinnan att få orgasm men även få fontänorgasm och multipla orgasmer (flera på rad).

Be henne gärna spänna slidmusklerna för att klitoris ska bli mer framträdande och för att området ska bli mer blodfyllt, vilket också kan underlätta orgasmen. Hon kan gärna spänna musklerna runt ditt finger (eller dildo/lem) rytmiskt och i olika hastigheter för att förhöja njutningen ytterligare och göra henne fuktigare.

Om kvinnan lyfter på benen (vid missionärsställningen) blir penetreringen djupare. Ju högre upp, desto djupare. Du kan också stimulera hennes klitoris under samlaget genom att gnida ditt blygdben mot klitoris. Stanna då kvar djupt inne i henne och praktisera korta, djupa stötar. Om du då och då under akten gör en cirklande rörelse istället för den vanliga in-och-ut-rörelsen kommer din penis att stimulera g-punkten och ge henne större stimulans och chans till en g-punktsorgasm.


TIPS PÅ PRODUKTER:

Många kvinnor tycker att det snabbaste och enklaste sättet att få orgasm är genom att stimulera klitoris med en vibrator, så satsa på en bra sådan. Helst en som har olika vibrationsmönster och/eller steglös hastighet så att det blir lite variation.

Om du och din kvinna vill ha en diskret och mångsidig produkt kan ett vibrerande ägg rekommenderas. Det kan användas som klitorisretare, analt och vaginalt, för att kittla runt eller bara för Ett vibrerande ägg ger mångsidig njutningatt hålla still på ömma muskler. Tips: Det kan också placeras i slidan under samlag för att ge både henne och dig en annorlunda upplevelse. Men ta det lugnt och försiktigt för det kan bli rejält trångt.

Många kvinnor tycker det är skönt när g-punkten stimuleras så använd gärna en böjd stav (s k g-punktsstav) för att lättare hitta och stimulera området. (Du hittar området några centimetrar in, uppåt mot magen)

Glöm inte att använda ett bra glidmedel för att det ska bli både bekvämare och skönare för henne. Välj ett silikonbaserat om hon vill ha mycket glid som varar länge. Om hon endast vill ha "starthjälp" så väljer du ett vattenbaserat. Detta försvinner efter en stund och ger då också mer friktion under samlaget.

Det finns många produkter som kan användas för anal stimulans. Små stavar, plugg eller analkulor. Pröva dig gärna fram vilket som känns skönast för henne eller alternera för att få mer variation i sexlivet. Vibrerande pluggar eller stavar har den fördelen att de ger mer stimulans och hjälper musklerna att slappna av så att de lättare kan föras in.

En rabbit ger trippelnjutning för kvinnanDet finns många massagestavar att välja emellan. De finns i olika material och olika storlekar. Ha gärna flera olika modeller så att du kan ge din kvinna olika upplevelser beroende på tillfälle. En stav i Rabbit-modell är utmärkande för att den har tre olika stimulanspunkter (vaginal rotation, roterande kulor vid slidöppningen och klitorisvibrator). Den ger därför oftast mycket intensiv (och snabb) njutning.

Om du vill ge din kvinna mer stimulans under samlaget kan du gärna använda dig av en vibrerande ring, som ger henne skön klitorisstimulans. Även du kommer förmodligen att uppskatta den, då en klämmer åt nere vid roten och ger dig hårdare stånd och en skönare känsla.Använd geishakulor under samlaget

Geisha-kulor är också mycket bra om hon vill ha mer stimulans under samlaget, då dessa kommer att rulla runt och ge inre skön massage. Även du kommer att känna av dess effektfulla stimulans.

Vill du överraska din kvinna och ge henne en effektfull upplevelse så kan du gärna använda dig av ett stimulerande medel. Smörj in en klick direkt på klitoris (gärna omsorgsfullt och noggrant, ev tillsammans med ett glidmedel). Krämen gör att blodgenomströmningen ökar och därmed känseln, lusten och förmågan att få orgasm. Det finns många olika krämer med olika känsloupplevelser. Vissa sprider t ex värme medan andra ger mer "pirr". Tips: Vissa av dem är så effektfulla att de kan vara bättre att ta på dem efter att hon blivit upphetsad, då klitoris kan vara lite mer känslig innan hon blivit blodfylld.

Att ge varandra massage är helt oslagbart skönt och passar perfekt som förspel. Använd en bra massageolja och gärna ett plastlakan så att du kan låta oljan rinna utan att vara orolig för fläckar på lakanen. Det finns oljor som även är ätbara och/eller värmande.

Oberoende vad man tycker om rakat kön eller inte så är det många kvinnor som får en förhöjd känsloupplevelse när hon är rakad, dels för att man kommer närmare varandra under samlaget och dels för att beröringen känns mer. Pröva med en fjäder så får du se. Se rakningen som ett förspel och använd gärna bra produkter avsedda för underlivet.

Öka spänningen i sexlivet med handklovarVill du tillföra sexlivet lite spänning kan du pröva med lite lättare bondage, t ex ögonbindel, handklovar och liten piska. Ta det lekfullt och varsamt för att se vad hon tycker om detta inslag.

Om din partner vill att du ska hålla på lite längre under samlaget då kan du använda dig av ett fördröjande medel, som bedövar dig lite lätt. Tänk bara på att vänta några minuter efter du tagit på det så inte kvinnan blir bedövad (mycket illa).

Vill du ha ytterligare tips och idéer för att förbättra dina kunskaper som älskare så finns det många bra böcker och filmer att ta hjälp av.

Till sist
Visa med all tydlighet att du gillar att tillfredsställa henne och låt henne få den tid hon behöver. Den kvinnliga lusten tar lite längre tid att flamma upp men när den väl brinner då kan den pyra hur länge som helst....

LYCKA TILL!

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Dolfinger
Dolfinger
349 kr
449 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info