•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Tips på leksaker för nybörjare


Ibland är det inte så lätt att välja vilken sexleksak man ska köpa. Speciellt kanske om du är nybörjare på det här med sexleksaker. Här får du några sköna produkttips som dessutom har ett bra pris.

Liten vibrerande stav

Om du ska köpa din första vibrator så kan det vara bra att börja med en mindre och mer behändig modell. Du kan alltid byta upp dig senare om du önskar större storlek.

En mindre stav är dessutom helt perfekt även för klitorisstimulans. Om du lätt blir öm i underlivet så är hårdplaststav att rekommendera, då en hård och slät yta glider lättare än en stav i ett mjukt material.

Tänk på: Om du väljer en stav i ett mjukare material, som t ex jelly/gummi, så drar ett poröst material åt sig mycket fukt från underlivet. Även om du normalt inte använder glidmedel så kan du behöva ett glid om du använder en mjuk stav.

Genom att välja en stav med steglösa vibrationer så har du möjlighet att upptäcka vilken vibrationsnivå som är skönast för dig.

Produkttips: Ladyfinger


Ring för båda

Vill du ha en enkel och diskret produkt som båda parter kan ha glädje av så kan du välja en potensring med en utbuktning, som stimulerar klitoris under samlag för att underlätta orgasm.

Många män tycker det är skönt när ringen klämmer åt nere vid penisroten och erektionen blir ofta både större och hårdare.

En ring passar dessutom perfekt om du föredrar en ljudlös produkt.

Produkttips: Sexy fun pearl

För mer stimulans så kan du välja en vibrerande ring. Du hittar dem i kategorin Vibrerande ringar
Diskret lösvagina

Mannens motsvarighet till kvinnans dildo är en s k lösvagina. Genom att använda ett onanihjälpmedel så blir njutningen oftast skönare och ibland även bekvämare. Det finns många diskreta och lättanvända produkter som du enkelt kan stuva undan och ta fram vid behov. Ett enkelt överdrag med stimulerande yta kan vara en bra början.

Produkttips: Double Side Stroker

Visa alla onaniprodukter för män


Glidmedel
Att ta någon droppe glidmedel vid onani eller under samlag kan göra din njutning mycket större. Glidet lägger sig som en varm, fuktig hinna och gör att friktionen minskar och du slipper ömhet. Är du osäker på vilket glidmedel du ska välja så rekommenderas ett silikonbaserat glidmedel, som har mycket bra glidegenskaper. Det passar också utmärkt vid kroppsmassage.

Produkttips: Scandero Silicone Dream glide

Visa fler silikonbaserade glid 


Stimulerande medel
Om du vill göra njutningen skönare utan att använda sexleksaker så kan du testa ett stimulerande medel. (Kan naturligtvis även användas tillsammans med en sexleksak för extra effektfull stimulans).

Gör så här:
Stryk en lite mindre mängd på klitoris/ollon. Var försiktig så det inte kommer in i urinröret, då kan det svida lite. Effekten är oftast omedelbar.

Beroende på vilken sorts stimulerande medel du valt så kan det upplevas pirrigt, bultande, värmande, kylande etc. Ett stimulerande medel ökar dessutom blodgenomströmningen, vilket gör dig känsligare och du får lättare orgasm.

Produkttips: Holy Mary Climax Oil
Kan användas av både man och kvinna.

Visa alla stimulerande medel
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info