•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Vilka bondageprodukter ska jag välja?Råd och tips om bondage

Både män och kvinnor fantiserar om samlag där den ena parten är bunden. Genom att byta roller, bryta invanda rutiner och låta fantasin få utrymme kan sexlivet bli mer spännande och variationsrikt. Tänk på att när det gäller bondagelekar så är det viktigt att använda sunt förnuft och kärleksfull omtanke. 

Ökar känsligheten
Mild smärta under sex kan förhöja hudens känslighet då smärta sätter fart på nervsystemet och ger energi till hudens nervändar. Den ökade blodtillförseln i området kan också framkalla en hetta och pirrig känsla. Smekningar som följer efteråt kan upplevas mycket upphetsande. Du kan t ex öka känsligheten med hjälp av bröstklämmor, paddel eller piskor.

Förstärker upplevelsen
Genom att använda en ögonbindel så förstärker du upplevelsen. Med fullständigt  fokus på nuet och njutning så har du förberett dina sinnen och kropp för sex och förväntningarna och lusten ökar. Du är både avslappnad och spänd på samma gång. Vad kommer att hända nu? 
När du har ögonbindel på så kan även de andra sinnena förstärkas så att du till exempel upplever beröring mer intensivt. Du kan använda traditionell ögonbindel eller kroppstejp (som inte gör ont när den tas loss). 

Ökar spänningen
Genom att använda fängsel så ökar du spänningen i sexlivet. Du är helt i händerna på din partner eller så är din partner utlämnad till dina önskningar och lustar. Du kan bara ta för dig! Det finns flera olika fängsel att välja mellan t ex rep, remmar, slips, tejp eller bojor.

Ökar variationen
Genom att använda tillbehör som underlättar olika samlagsställningar så kan du testa lite mer avancerat sex. Det finns till exempel uppblåsbara fåtöljer med handtag, positionsstolar och gungor som gör sexlivet mer varierat och inte så förutsägbart.

Ikläd dig en roll
Vid bondagelekar hör det ofta till att man använder sig av sexiga underkläder, sexiga dräkter eller ikläder sig en tuffare look för att fullborda upplevelsen av dominans och undergivenhet. När du har gjort dig vacker och har sexiga kläder på dig så är det oftast lättare att spela ut sin sexighet inför sin partner. Förberedelserna inför sexakten är också en del av upplevelsen och får kroppen att ställa in sig på njutning.

Inspiration
Vill du få lite inspiration till hur du kan göra ditt sexliv lite mer spännande så kan vi rekommandera boken Femtio nyanser av honom.


TIPS PÅ BONDAGELEKAR

Dominerande roll
Nu är det du som bestämmer. Ta tillfället i akt och be din partner tillfredsställa dig precis på det sättet som du vill. Din auktoritet och självsäkerhet kommer att ge din röst en annan pondus, din kroppshållning blir mer kaxig och din blick är fast. Du vågar och törs. Du räds inte att visa upp dig själv i din fulla potential och i din kåthet. Din partner är som vax i dina händer. Varsågod och ta för dig!

Undergiven roll
Låt dig passivt förföras. Upptäck den erotiska känslan av att bli bunden och passivt tillfredsställd av din dominerande partner. Tänk vad skönt att slippa ta initiativ och undra hur din partner vill bli tillfredsställd. Nu talar din partner tydligt om vad du ska göra. Låt dig svepas med och ge dig hän!

Rollekar
Genom att spela en roll så kan du gå "utanför dig själv" och lättare lämna gamla invanda mönster, tänka nytt och upptäcka nya sidor hos dig själv.

Tips på roller:
Lärare/lärarinna – elev
Slottsherre – piga
Hantverkare – hemmafru
Sjuksköterska - patient

Regler
Tänk på att innan ni börjar kan det vara bra att överens om vad ni får göra och inte. Kom överens om t ex ett kodord eller någon annan signal som betyder "sluta genast". Uppträd inte kränkande eller såra den andre, vilket kan lämna känslomässiga sår. Utsätt inte varandra för risken att skadas, vare sig fysiskt eller psykiskt. 

 

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Dolfinger
Dolfinger
349 kr
449 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info