Trygg E-handel
  •  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Att välja rätt knipkulor

Att välja rätt knipkulorDet är inte alltid så lätt att välja vilka knipkulor man ska köpa då det finns ett stort urval av knipkulor att välja bland. Vi hjälper dig så att du kan hitta rätt knipkulor för dig.

Billiga knipkulor

De mest prisvänliga kulorna är oftast de som är gjorda i hårdplast eller PVC. Snöret mellan kulorna är oftast gjort i bomull så du behöver vara extra noggran med rengöringen. Knipkulor i hårdplast går bra att koka för att göra dem bakteriefria. Till dessa kulor kan du använda både vatten och silikonbaserat glidmedel.

Bra knipkulor

Knipkulor som är gjorda i gummi eller latex är bra och prisvärda standardkulor. Även snöret brukar vara överdraget med latex eller gummi vilket gör dem lätta att rengöra. Till dessa kulor kan du använda både vatten och silikonbaserat glidmedel. Är du allergisk eller känslig för latex och gummi så kan du välja knipkulor i silikon istället.

Trygga knipkulor

Knipkulor gjorda i silikon är det absolut tryggaste valet då silikon är ett material som är hudvänligt och skonsamt. Till dessa kulor används ett vattenbaserat glidmedel.

Lätta singelkulor

Om du tycker att två kulor känns för stort så kan du välja en singelkula istället. När du är nybörjare eller har förslappad muskulatur så kanske du vill börja med kulor som har en lägre vikt. Knipkulor som endast har en kula väger generellt mindre. 

Tyngre kulor

När du är vältränad eller vill ha större utmaning och träningsmotstånd så kan du välja knipkulor med större tyngd.

Utbytbara kulor

Det finns knipkulor som har utbytbara vikter och olika storlekar på kulorna så att du ska kunna anpassa kulorna efter dina behov och din utveckling.

Geishakulor

Geishakulor är små kulor främst avsedda att användas för njutning under samlag. En del kvinnor, främst de med vältränad bäckenbottenmuskulatur, använder dessa även som knipkulor.

Vibrerande kulor

Det finns knipkulor som även vibrerar, ett sätt att kunna förena nytta med nöje.


Välj din favorit bland de knipkulor vi säljer här. 
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
449 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
599 kr
999 kr
Oh Holy Mary Pleasure Oil
Oh Holy Mary Pleasure Oil
199 kr
229 kr
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
149 kr
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Rocknroll balls
Rocknroll balls
229 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr