•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Visualisera orgasmOrgasm

Visste du att orgasmen börjar i hjärnans lustcentrum och att din kropp inte kan skilja på fantasi och verklighet. Detta ger dig oanade möjligheter när du vill ha ökad lust.

Fantasi ger lust
Genom att visualisera, det vill säga genom att se inre bilder så påverkar du kroppen snabbast.

Hur vill du att ditt sexliv ska se ut? Din drömorgasm?

Fantisera hur ditt drömsex ska vara genom att tydligt se bilden framför dig och känn känslan. Upplev smekningarna. De varma händerna. Tungspetsen. Känn den sköna känslan precis innan orgasmen. Sammandragningarna. Blodet som rusar upp till huvudet. Den svindlande känslan när omvärlden försvinner i en explosion som fortplantar sig ut i kroppen.

Ju mer detaljrik du är i ditt fantiserande desto lättare är det att få en tankeorgasm, det vill säga en fysisk orgasm utan beröring.

Tips
Det kan vara lättare att få en tankeorgasm om du gör knipövningar samtidigt, som ger ökad blodcirkulation i underlivet och det kan börja bulta och hetta.


Knipkulor kan hjälpa dig att träna upp dina bäckenbottenmuskler. Starka bäckenbottenmuskler ger enklare och starkare orgasmer. 

Andningen är också ett bra verktyg för att styra upphetsningen - andas djupare och sedan allt snabbare i takt med dina fantasier.


Har du svårt att fantisera eller hålla dig kvar i fantasin?
Då kan ett bra tips vara att läsa en erotisk novell istället, då får du hjälp till fantasin och kommer säkert att hitta någon del som kan bli din favoritfantasi.

Tänk positiva tankar
Genom att regelbundet se dig själv njuta så ökar du din sexuella energi i kroppen och det blir betydligt lättare att få orgasm i verkligheten om du redan fått en orgasm i fantasin. Det är viktigt att tänka och prata positivt om din kropp och din njutning. Om du tänker negativt, t ex ”Jag kan inte få orgasm” så är det denna information du ger till din kropp.

Jämför:

”Jag har aldrig någon lust”

och

”Jag känner mig omättlig och ständigt kåt”.

Vilket påstående tror du gynnar ditt sexliv bäst?

 
Sexig utstrålning
Tänk på din klädsel och din utstrålning. Visst är det lättare att känna sig sexig om man har klätt sig sexigt. En korsett gör dessutom underverk med figuren.

Produkttips
Det kan vara lättare att fokusera på klitoris eller penis om du använder dig av ett stimulerande medel som smörjs direkt på klitoris eller ollon.

Författare: Lis Jacobsson

 

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Autorabbit
Autorabbit
379 kr
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Royal Climax
Royal Climax
349 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Durex Intense Orgasm Gel
Durex Intense Orgasm Gel
169 kr
Köp
Info