•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lufttrycksvibratorer - revolutionerande sexleksaker

Nu är det ett antal år sedan den första modellen av Womanizer med lufttrycksteknologi lanserades.  Den tyska uppfinnaren Michael Leke med sin fru Brigitte ville göra något åt att så många kvinnor i världen aldrig lyckats eller hade väldigt svårt att få orgasm. De uppfann den första Womanizern, som med sin patenterade ”Pleasure Air Technology” stimulerar klitoris utan direkt beröring. Vågorna stutsar ut och runt omkring hela klitoris som med sina ca 8000 nervändar får en helt unik stimulans.

Den nya tekniken blev en stor succé och flera nya märken dök snabbt upp. Märket Satisfyer är i dagsläget en av de största då det handlar om lufttrycksvibratorer. Det är också Satisfyers lufttrycksvibratorer som vi har flest olika modeller av i vårt sortiment bland annat för att dessa är väldigt prisvärda.  Fler och fler tillverkare ansluter till framgångssagan och presenterar sina egna modeller av den älskade klitorisstimulatorn. 

- Den unika tekniken som stimulerar klitoris med luft och vakuum har verkligen revolutionerat sexleksaksmarknaden och tagit kvinnorna med storm.  

 

Hur fungerar en lufttrycksstimulator?

Känslan skiljer sig ganska stort jämfört med vibrationer. Stimulansen är beröringsfri och magin utgår från munstycket som placeras över klitoris. Det är viktigt att det sluter tätt så att vakuum kan uppstå för att tekniken ska fungera. När produkten sätts på så startar ett membran som skickar luft in och ut vilket upplevs som ett mycket skönt pulserande. Stimulansen är djupgående och mycket effektiv vilket är speciellt bra om man har svårt att få orgasm. De allra flesta kvinnorna får orgasm med hjälp av lufttrycksteknologin och det brukar gå snabbare och bli mycket mer intensivt. 
Man kan även hålla lufttrycksvibratorn mot inre blygdläpparna, bröstvårtor och dessutom Frenulum/strängen på undersidan penis, vilket många gillar. 

 

Lufttryck, vibrationer och APP styrning

Produktutvecklingen pågår ständigt och bland annat Satisfyer har flera nya modeller som kombinerar lufttryck och vibrationer så man får större valfrihet. Vibrationerna gör också att du kan få ännu mera stimulans. Du kan välja att ha på bara vibrationerna, bara lufttrycket eller kombinera de båda. Vibrationer kan även användas mot mannen då vibrationer påverkar bådas nerver samt i övrigt på kroppen för massage. 

De flesta av de nya produkterna kan nu också styras via app i mobilen vilket ger mängder av möjligheter och funktioner. Du kan skicka inbjudan till den du vill ska styra den, den kan styras på obegränsat avstånd bara det finns Wi-fi eller du kan själv välja de funktioner som du gillar bäst och ställa in den helt efter dina personliga önskemål. 

Satisfyer har dessutom tagit fram både g-punktsstav och samlagsvibrator som har lufttryckstekniken med sig. 

Det finns också några leksaker som verkligen ”suger tag” i klitoris och stimulerar genom olika sugfunktioner, dock ett helt annat sätt än vad en lufttrycksvibrator gör. 

 

Lufttrycksteknik för män

Det tog tid, men tillslut så kom onaniprodukter även för män, där penisen stimuleras med samma princip. - Äntligen! Några som testat säger att det var det bästa de hade upplevt när det gäller sexleksaker!  

 

Tv-dokumentär

2019-10-02 sände SVT en onanidokumentär ”Orgasmgaranti” som handlade om användarnas tankar och upplevelser av lufttycksvibratorn. 
Olika lufttrycksvibratorer har även varit visade och omtalade SVTs program  ”Fråga doktorn” och ”Fråga doktorn Hälsa” Det som är så revolutionerande med dessa lufttrycksvibratorerna är att det är så många kvinnor som aldrig tidigare lyckats få orgasm som helt plötsligt lyckas, De som har haft långt till orgasm har nu med hjälp av denna så mycket kortare väg. Så dessa storsäljare har blivit jättepopulära hos kvinnor i alla åldrar! Vi hör väldigt många lovord om lufttrycksvibratorer. 

Satisfyer PRO 2 Next
Intensiv stimulans utan vibrationer - lösningen är vakuum och luft!
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer Curvy 2 Plus
Nytt från Satisfyer - både lufttrycksstimulans och vibrationer!
599 kr
799 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Den ultimat rabbiten med kraftfulla vibrationer och pulserande tryckvågor.
699 kr
Köp
Info
Satisfyer Dual Love Red
Lufttrycksstimulator med vibrationer för utvändig och invändig njutning.
799 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO Traveler
Orgasmiska resor med pulserande tryckvågor och diskret design.
499 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 3 Vibration
En ny ännu bättre Satisfyer med både tryckluft/vakuum och vibrationer.
599 kr
699 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 4 Couples
Revolutionerande parleksak som ger er intensiv stimulans under samlag!
699 kr
Köp
Info
ArcWave Ion
Nu äntligen så finns pulserande luftvågor även för män!
1999 kr
2199 kr
Köp
Info
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Holy Mary Climax Oil
Holy Mary Climax Oil
229 kr
Köp
Info