•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Lär dig tekniken för kvinnlig njutningTEKNIKSKOLA FÖR MÄN SOM VILL LÄRA SIG MER OM KVINNOR OCH DEN KVINNLIGA ORGASMEN.

Del 1 - Kvinnans sexualitet  

Här får du lite tips som kan vara användbara när du vill lära dig mer om hur du ska ge din kvinna orgasm. Ju bättre du blir på att ge henne njutning, desto mer vill hon ha sex. Råden som följer är generella och allmänna så de är ingen absolut sanning. Alla är vi olika. Det är därför det är så viktigt att vi lär känna varandra på alla plan. Här kommer första delen i Teknikskola för män.

Få henne intresserad
Se till att du är ren och väldoftande så att hon vill komma nära dig. Det är också viktigt att du har tvättat under förhuden så att du inte ger henne några infektioner. Ta gärna på dig lite fina kläder så att du visar att du bryr dig. Att du vill göra dig vacker för henne. Viska ömma ord till henne och berätta vad du tänker göra med henne. Få henne att börja tänka på njutning och sex och släppa alla tankar på vardagsbestyren.

Ge henne tid
Tänk på att oftast behöver en kvinna betydligt mer tid på sig att få orgasm än vad du som man behöver. Det innebär i praktiken att hon behöver långa förspel och mycket stimulans.

Superkänslig
Kvinnans klitorisollon är superkänslig för beröring, då klitoris har en stark koncentration av nervändar på ett mycket liten yta. Det gör att du måste närma dig klitoris mycket försiktigt. En hårdhänt hantering kan göra ont, speciellt innan klitoris blivit blodfylld och styv. Cirkulera runt klitoris med ett finger eller en tunga och gå långsamt fram.

Ork och uthållighet
En kvinna tar kanske lite längre tid på sig att börja "brinna" men när hon väl brinner kan hon "glöda" länge. En kvinna kan få många orgasmer i rad utan att det behöver trötta ut henne. Tvärtom, en del kvinnor vill bara ha mer. Vänta så länge som möjligt med din egen njutning så kan du få förmånen att få uppleva hennes andra eller kanske tredje orgasm.

I del två får du lära dig mer handfasta tekniker för att ge din kvinna orgasm. Håll ut!
 
2016-02-26 @ 12:11:54
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden GkTdhA:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Girly girl mini g
Girly girl mini g
229 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info