•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Ha regelbundet kvalitetstid ihop

Avsätt tid för bara er två, där ni gör något kul ihop. Lägg ifrån er mobiler och stäng av allt vad skärmar heter. Gör det till en vana att prioritera er relation. Inte för att du måste utan för att du mår så otroligt bra när du umgås med din älskade.

Var en förebild själv

Vill du ha en kärleksfull relation? Gör kärleksfulla handlingar. Vill du ha mer spänning? Ta initiativ och föreslå nya saker att göra tillsammans.

Kommunicera

Bjud in din partner i ditt liv. Ta för vana att berätta för din partner om hur du upplevt din dag. Var också öppen i det intima livet. Berätta vad du vill och önskar så är det lättare att få det perfekta sexlivet. 

Ha en positiv attityd

I längden är det lättare att umgås med någon som är glad och positiv än motsatsen. Var uppmärksam på vad du pratar om och på vilket sätt du säger det. Ältar du samma slags tankegångar hela tiden? Tänk på att även om din partner är förstående och lyssnar så finns det en gräns för hur mycket vi orkar höra på gammal skåpmat. Kort sagt, hur rolig och intressant är du att umgås med?

Se och ta på din partner

Ge kärleksfull och erotisk beröring så ofta du får tillfälle. Smek på ett sådant sätt att din partner får rysningar av välbehag. Ge din partner flirtiga ögonkast. Genom att prioritera sex och närhet håller vi lusten och lågan glödande.

Ta inte din partner för given

Visa att du bryr dig och att din partner är viktigt för dig. Du kan visa det på miljoner olika sätt. Låt inte uppvaktningen dö ut. 

Ge relationen mening

Din kärlek ger relationen dess mening och betydelse. Det är din tid och din närvaro tillsammans med din partner som skapar relationen.





2016-06-09 @ 11:55:51
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden SfkQWA:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Sexy fun pearl
Sexy fun pearl
99 kr
Köp
Info