•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg


Vad har känslor med sex att göra?

För att ha ett glädjefyllt sexliv och en god sexuell självkänsla är du beroende av att känna tillit och kärlek. Dessa två känslor har stor betydelse hur vi ser på oss själva och hur våra (sex)liv utformas, både i nuet och i framtiden.

Tillit gynnar positiva (sex)upplevelser

Du har en tillit till din egen förmåga och känner också en tilltro till att det blir bra även om det inte blir precis som du tänkt. Du är flexibel och kan lätt anpassa dig efter olika situationer. Du har en grundtrygghet, du vet vad du vill och vem du är och kan lätt uttrycka dina sexuella önskemål. När du känner tillit har du en positiv målbild. Det känns bra här och nu och din uppfattning är att det kommer att kännas bra även i framtiden. I sexlivet liksom i livet i stort.  

Tillitens motsats är en rädsla och oro för att få uppleva negativa upplevelser.

Kärleken skapar glädje

När du älskar dig själv så väljer du också din partner med stor omsorg. Det är lika viktigt att du älskar din partner liksom att din partner älskar dig. Du är mån om att du ska ha det bra och tar hand om dig själv på bästa sätt. Du njuter av att ge liksom av att få sexuell tillfredsställelse. Du tycker om din kropp och skäms inte för den. Kärleken är upphovet till både glädje och lycka.

Kärlekens motsats är likgiltighet.

TÄNK PÅ

Ta för vana att stanna upp innan du agerar. Fundera på om du reagerar på en negativ målbild (rädsla) eller om du fokuserar på en positiv målbild (tillit). Om du har svårt att känna om något är negativt eller positivt för dig så kan du fokusera på din kropp. Känns kroppen lätt eller tung? När något är jobbigt så brukar även kroppen och gångstilen upplevas tyngre. Går du med lätta eller tunga steg?

Du är den enda personen som du umgås med dygnet runt. Om du inte tycker om dig själv så säger det sig självt att tillvaron inte blir så kul. Njut av ditt eget sällskap, gör roliga saker och var snäll mot dig själv. Älska med dig själv!






2016-06-29 @ 15:36:41
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gmjTNS:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info