•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Sexuell utveckling och mognad
Vad tycker du är viktigt?

Vad tycker du är viktiga egenskaper hos din partner? Pengar, utseende, makt, social kompetens eller andra mer personliga egenskaper som t ex omtänksam, lyssnande etc. Med åren så kan vi förändra vårt sätt att se på saker och ting och sådant som tidigare har känts viktigt och meningsfullt kan helt plötsligt kännas ointressant och betydelselöst.

Exempel

Du har attraherats och faller för killar med stora muskler eller kvinnor med stora bröst. En dag tittar du på din partner och undrar vad i herrans namn du blev så förälskad i. Du har nu gått förbi stadiet där utseendet var viktigt och du tittar på din partner med andra ögon än du gjorde tidigare. Du har mognat och ändrat dina värderingar. Antingen går man i detta skede skilda vägar eller så hittar man tillbaka till varandra på helt andra premisser.

Alla mognar i sin takt

Hur fort vi utvecklas och mognar är mycket individuellt och det är svårt att skynda på utvecklingen innan man är redo. Så länge som du blir tillfredsställd av en fin häck, snygga muskler, fina bröst och en skön orgasm så är det helt ok. Innan vi är mogna så är det ingen idé att ens försöka fördjupa relationen eller gå ifrån ett ytligt till ett mer fördjupat sexliv, där vi förenar våra själar snarare än våra kroppar.

Om du tycker att ditt sexliv börjar kännas futtigt och tråkigt så kan det bero på just detta – du har ”växtvärk”. Du håller på att växa i sexuell utveckling och mognad.

PRODUKTTIPS

Lär dig älska enligt tantra. Hemligheten med tantra är att ge sig fullständigt hän och att ge av sin själ och hjärta. I DVD-filmen The seven nights visar tantramästaren Dirk Liesenfeld hur sexakten kan bli så mycket mer än enbart en fysisk upplevelse. Han förklarar i detalj de olika övningarna och ger värdefulla råd som öppnar för nya möjligheter till ett rikare sexliv.

Älska enligt tantra



2016-08-03 @ 16:38:25
#1
grform
Vi har båda en så stark sexdrift att det allra viktigaste i vårt förhållande är sex.
Vi träffades p.g.a. att vi skulle ha sex med varandra och ur detta har en djup ömhet och kärlek vuxit fram.
Jag valde hennes kontaktannons eftersom jag ALLTID (i mer än 50 år - jag är 60) har älskat kroppsformen hos mycket mulliga, feta damer.
I och med detta så tror jag att vi kommer att vara tillsammans för alltid.
Att ''växa ifrån varandra'' är ju bara löjligt - då har man aldrig älskat varandra riktigt - älskar man varandra så jobbar man varje dag på att förhållandet skall vara för alltid!!
2016-08-07 @ 11:34:19
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Tnpp2Y:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Girly girl mini g
Girly girl mini g
229 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info