•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

energiläckageKänner du dig ofta kraftlös och trött? Är du för trött för sex? Du kanske läcker kraft och energi. Här nedan ser du två stora energiläckage som är vanligt förekommande. Se till att stoppa dina läckor!

Oro och stress

När du är orolig så reagerar kroppen med stresspåslag, vilket innebär att kroppen gör sig redo för att kämpa eller fly. I detta läge prioriterar inte kroppen magsmältningen, immunförsvaret, att reparera celler eller att bygga upp kroppen på bästa sätt. Oron gör att du tappar kraft och du läcker som ett såll tills dess att du känner dig lugn. Din känsla av tillit ger kroppen en signal av att faran är över. Nu fungerar kroppen optimalt igen och du återfår din kraft, lust och glädje.

Inte är sann mot dig själv

När du kör över dig själv och gör saker som inte känns helt okey så tappar du kraft omgående. Du är navet och medelpunkten i ditt eget liv, och när du till exempel inte trivs på ditt jobb eller i din relation, så påverkar detta direkt och indirekt hela ditt liv. Du är i din fulla kraft när du är älskar och respekterar dig själv och dina önskningar. Lyssna på din inre röst, var sann mot dig själv och vad du känner.

Tips
Testa att hålla ut armen och säg ditt rätta namn samtidigt som en person trycker på din arm nedåt. Gör om samma övning men säg att du heter Dumskalle (eller något annat). Kraftlösheten är oftast omedelbar och total. Kroppen reagerar direkt när du inte är sann eller inte är schyst mot dig själv, som när du till exempel kallar dig själv dumskalle. 
We-Vibe Aqua


Vill du slippa köpa batterier till dina sexleksaker?
 



2016-12-06 @ 14:55:59
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden RfqHke:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Pheromones Elexir For Her
Pheromones Elexir For Her
119 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info