•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Du skapar din alldeles egna upplevelse av dina relationer och ditt liv genom dina känslor. Man skulle kunna säga att dina känslor sätter färg på tillvaron och du bestämmer själv vilka "färger" du vill måla ditt liv med. Ditt fokus bestämmer motivet.
 

Något pågår

När saker och ting går på rutin, utan känsla, så blir sexlivet/relationen/livet något som pågår utan ditt engagemang. Livet sker utan att du har någon känslomässig relation till det som händer. 

Exempel
Jag går igenom parken till jobbet för att det är kortaste vägen dit.  

Du deltar

När du har ett engagemang och en känslomässig relation till det som händer dig så blir du deltagande i ditt liv och du blir en del av det. Du levandegör bilden med dina känslor och personer och ting får en betydelse och en mening för dig.

Exempel
Himlen är vackert klarblå och jag går med lätta steg till jobbet. Jag känner den underbara doften av vitsipporna som blommar så fint i slänten och fåglarnas kvitter är som ljuv musik i mina öron. Det ligger ett löfte om vår i luften. Jag kan redan nu föreställa mig hur skönt det ska kännas att gå barfota i gräset om några veckor. Jag ler mot alla jag möter och de ler tillbaka. En sådan underbar dag!

Vad minns du?

Du har lättare att komma ihåg och minnas det som har engagerat dig på något sätt, det som har väckt upp en nyfikenhet, ett intresse, en glädje eller en ilska också för den delen. Du kommer troligtvis inte minnas en ordinär morgonpromenad till jobbet om det inte var något som engagerade dig känslomässigt på vägen dit. 

Skapa färgglada minnen

De färger du använder dig av när du målar en tavla avgör hur bilden kommer att se ut, precis som ditt känsloläge bestämmer vad du kommer att få uppleva. Det är upplevelsen av livet som ÄR livet. 

Reflektion

-Du har säkert njutit av sex många gånger i ditt liv, men vilka av dessa tillfällen minns du bäst? Vad är det som får just dessa att sticka ut? Genom att reflektera vad som är minnesvärt så kan du lättare skapa ännu fler minnesvärda ögonblick i ditt liv.

PRODUKTTIPS

Skapa en sensuell och erotisk stämning där du till exempel väcker upp en känsla av nyfikenhet, spänning eller romantik så får du en rikare och mer minnesvärd upplevelse.

piska massageljus plugg tantrasex



2017-01-04 @ 13:42:05
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 3FjAPq:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Sexy fun pearl
Sexy fun pearl
99 kr
Köp
Info