•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Här får du tips och råd om hur du kan underlätta orgasm. Vill du ha produkttips så har vi valt ut några favoriter till dig som du kan läsa om i texten. 

TRÄNA BÄCKENBOTTEN
Genom att träna dina bäckenbottenmuskler regelbundet så ökar du din förmåga at få orgasm och din orgasm kan bli mer intensiv. Vår allra mest populära knipkula, Rocknroll balls, gör dina knipövningar mer effektiva. Läs mer om knipövningar

HA SEX ELLER ONANERA OFTA
Ju oftare du har sex eller onanerar och får orgasm, desto bättre orgasmförmåga, eftersom muskelsammandragningarna du får vid orgasm är som en träning i sig.

SATSA PÅ FÖRSPEL
Det är individuellt hur långt förspel som behövs för att bli kåt, dvs bygga upp en sexuell energi i kroppen, men rent generellt så kan kvinnor behöva längre tid på sig för att bli upphetsade. Ju större energi som har byggts upp, desto starkare orgasm. 

STIMULERA KLITORIS
Klitorisstimulans är oftast ett måste för att få orgasm. Ett enkelt, effektivt och mycket skönt sätt att stimulera klitoris är att använda sig av en vibrator. G-aston är en riktig multiprodukt - perfekt för vaginal njutning, för klitorisstimulan eller för g-punktsorgasm. Här hittar du G-aston och här fler klitorisvibratorer.

ANVÄND ETT STIMULERANDE MEDEL
Genom att använda ett stimulerande medel direkt på klitoris så kan du underlätta orgasm och få en intensivare känsla, som att det pirrar och bultar i klitoris. Vårt bästa tips är ON arousal gel, vars pirriga effekt kan vara upp till 45 minuter. Här hittar du ON Arousal Gel och här fler stimulerande medel.

STIMULERA G-PUNKT OCH KLITORIS
Genom att stimulera g-punkten och klitoris samtidigt så dubblar du din njutning. Detta knep är också bra att ta till om du vill komma snabbare. Det kan vara svårt att själv stimulera både g-punkten och klitoris samtidigt så lämna gärna över den uppgiften till en sexleksak som är ämnad för den uppgiften, t ex Twin G Booster. Här hittar du fler G-punktsstavar.

INTENSIV STIMULANS MED LUFT
Lufttrycksvibratorer stimulerar klitoris med pulserande luftstötar som ger en intensiv och djupgående stimulans. Placera munstycket över klitoris så det blir helt lufttätt och tryck igång lufttryckspulseringen. Det ger en helt oslagbar och unik känsla! För dig som normalt har svårt att få orgasm så kan detta vara det optimala valet av produkt. Satisfyer PRO 2 Next är vår absoluta storsäljare när det gäller lufttryck. Här kan du läsa mer om dessa fantastiska lufttrycksvibratorer. 

2023-10-31 @ 16:17:00
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden tpge2X:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Velvet Nipple Suckers
Velvet Nipple Suckers
349 kr
Köp
Info