•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Har du hört talas om hjärtkänslor?

Dessa känslor påverkar hjärtats signal och hjärtrytmen att skapa en samstämmighet i det sympatiska och parasympatiska systemet i kroppen. (Kroppens gas och broms). -Du befinner dig då i ett tillstånd av flow - ditt allra bästa och optimala tillstånd!

Vad innebär det?

Hjärtats samstämmiga rytm kommer i sin tur att påverka alla dina biokemiska processer i kroppen som hjälper kroppen att fungera optimalt. Dessa känslor har med andra ord inte bara en stor positiv påverkan på ditt sinnestillstånd utan också på din fysiska kropp. Nedan ser du hur hjärtrytmen ser ut vid frustration (den översta, röda kurvan) kontra uppskattning.



Vilka är hjärtkänslorna?

Exempel på hjärtkänslor är: Uppskattning, tacksamhet, omtanke, värdighet, uppriktighet, förlåtelse och kärlek. Renheten i dessa känslor gör att de har en sådan positiv kraft.

Vad menas med renhet?

Exempel
Du har letat upp en vara till ett billigt pris och du känner dig nöjd och glad över ditt köp. Den underliggande känslan kan vara att du är orolig för att dina pengar inte ska räcka till och det är därför du blev glad. Den glada känslan kan med andra ord dölja en negativ känsla av oro. Denna positiva känslan är inte ”ren” utan den är så att säga ”grumlad” av dess negativa motsats.

Hjärtkänslorna är därmed inte samma slags känslor som vi upplever när vi får våra behov och begär uppfyllda (som ofta döljer en medveten eller omedveten rädsla).

Praktisera tacksamhet

Skriv ner minst 10 saker varje kväll vad du har uppskattat under dagen. Stanna kvar en stund i känslan av tacksamhet innan du somnar. Se vad som händer med ditt välbefinnande, dina relationer och ditt liv när du varje dag vaknar med en känsla av tacksamhet. 

homeparty


2017-05-10 @ 10:47:36
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden qwNTTb:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Orgasm Gel
Orgasm Gel
99 kr
Köp
Info