•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Nu börjar semestern närma sig, en tid då vi har mer tid för varandra och framför allt mer tid för sexlivet. Detta kan göra att vi har sex med tätare tidsintervall än vad vi normalt har och då kan både vagina och penis blir lite ömma efteråt.
- Så här kommer ett lite tips som kan vara värt att använda sig av för att kroppen ska få chans till återhämtning snabbare så att ni kan njuta av varandra så ofta ni vill.

Ett Svensktillverkat kroppsglid med doft av lavendel och en bas av sheasmörsolja som anses ha läkande egenskaper. Fungerar lika bra mellan som under akten. Återfuktande och mjukgörande, perfekt i återhämtningsfasen.

(OBS! Använd inte tillsammans med kondom eller sexleksaker då olja löser upp alla gummimaterial).

Rekommenderar även ett till Svensktillverkat oljebaserat glid av samma tillverkare. Det är naturligt läkande och lugnande. Innehåller också Sheasmör som har antiinflammatoriska egenskaper, stimulerar hudläkning vid småsår, bristningar och sprickor. Innehåller också Mangosmör som har fuktgivande egenskaper.

Love butter
(OBS! Använd inte tillsammans med kondom eller sexleksaker då olja löser upp alla gummimaterial).

Det är inte alltid helt enkelt att "få till" semestersexet, man är kanske i husvagnens tunna väggar bland andra semesterfirare, barnen eller barnbarnen springer ut och in genom dörrarna eller så kommer grannen helt plötsligt över för att höra om ni vill ha en kall öl…  - men stjäl till er de stunder som kommer i er väg, en snabbis kan vara undervärderad ;) Se till att ha glidet och sexleksaken lätt tillhands så att ni båda har chansen att få orgasm även om tiden är knapp.
Vi är ofta fokuserade på att sex är lika med penetration, men så behöver det inte vara. Smek varandra, använd leksaker, ha oralsex, onanera tillsammans… Möjligheterna är oändliga och ni kan båda uppleva lika fantastiska orgasmer.

Ett bra glidmedel under akten är viktigt. Detta glidmedel innehåller både Aloe Vera och e-vitamin som är extra eftervårdande för kvinnors känsliga underliv

En enkel liten vibrator som är lätt att sätta på fingret och stimulera klitoris exempelvis under samlaget är också bra att ha tillhands, eller varför inte hålla den mot kinden när du ger honom oralsex.  Smek även andra erogena zoner på kroppen, på både honom och henne med de underbart stimulerande vibrationerna som påverkar alla små nerver på djupet.
fingermassager

Här är ett mjukt överdrag för honom som du sätter runt pungen, i botten på överdraget sitter en liten vibrator för att ge dig skön stimulans. Vibratorn är löstagbar så att du även kan använda den på andra ställen. Du kan välja mellan 7 olika vibrationsval och du kan få både eskalerande och pulserande vibrationer.



 

2017-07-06 @ 12:07:03
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden UKMZFL:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Pheromones Elexir For Her
Pheromones Elexir For Her
119 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info