•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg


Bondagelekar
Ordet bondage kommer från engelskan och betyder ”fjättrande” Bondage är när man sätter fast någon med exempelvis rep eller hand/fotbojor. Alla som är med i bondagelekarna vet att det bygger på ömsesidig tillit, respekt och omtanke.
Syftet är att öka den sexuella njutningen för den som sitter fast, men även för den som fjättrar. Bondage inbegriper vare sig våld eller tvång utan en rörelsebegränsning som sker så länge som den fjättrade vill det. Man ska alltid utföra bondage på ett säkert och förnuftigt sätt och det är viktigt att komma överens med den bundne om vad den vill. Dessutom använder man sig ofta av så kallade stoppord som innebär att när den bundne säger ett visst ord, exempelvis ”röd”, så ska den som binder omedelbart binda upp/ta av handklovar.

Det finns så kallad soft bondage, där man endast håller i händerna exempelvis så håller man själv händerna över huvudet och får inte släppa, man kan också knyta i en slips eller sätta på handklovar. Detta är en form som tilltalar många.

Populär fantasi
Både män och kvinnor fantiserar om samlag där den ena partnern är bunden. Genom att låta fantasin få utrymme så kan sexlivet bli mer spännande och variationsrikt.
Tips på bondagelekar

Dominerande roll
Nu är det du som bestämmer. Ta tillfället i akt och be din partner tillfredsställa dig precis på det sättet som du vill. Din auktoritet och självsäkerhet kommer att ge din röst en annan pondus. Din kroppshållning blir mer kaxig och din blick är fast. Du vågar och du törs. Du räds inte att visa upp dig själv i din fulla potential och i din kåthet. Din partner är som vax i dina händer. Varsågod och ta för dig!

Undergiven roll
Låt dig passivt förföras. Upptäck den erotiska känslan av att bli bunden och passivt tillfredsställd av din dominerande partner. Tänk vad skönt att slippa ta initiativ och undra hur din partner vill bli tillfredsställd. Nu talar din partner tydligt om vad du ska göra. Låt dig svepas med och ge dig hän.

Rollekar
Genom att spela en roll så kan du gå ”utanför dig själv” och lättare lämna gamla invanda mönster, tänka nytt och upptäcka nya sidor hos sig själv.

Tips på roller:
Lärare/lärarinna – elev
Slottsherre – piga
Hantverkare – hemmafru
Sjuksköterska – patient

Här hittar du Lustjakts bondageprodukter 
2017-07-11 @ 14:13:45
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden qpqx6A:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Aqua silk egg
Aqua silk egg
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr
Köp
Info