•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Lustjakts Blogg

Förväntan är något av det mest upphetsande som finns. Så dyk inte rätt på könet med munnen, utan bygg upp förväntningarna och börja med att arbeta dig ner längs kroppen med kyssar och små försiktiga nafsningar. Kyss ordentligt på halsen, kanske naffsa lite lätt i örsnibbarna och jobba dig sedan ner mot brösten, ägna dessa lite extra tid speciellt runt bröstvårtorna. Fortsätt ner mot mage och lår, låt det ta lite tid, så att mottagaren hinner bli lite otålig och ordentligt förväntansfull innan du når målet. Kanske rent av fortsätta hela benen ner innan du jobbar dig uppåt igen mot målet.

Tänk också på att bara för att oralsex är extremt skönt och känns helt rätt så händer det inte på någon minut. Låt det ta den tid det tar och var inte otålig.

Det finns de personer som inte alls gillar oralsex och då är det viktigt att respektera det och istället hitta andra sätt att njuta på, en form som passar er båda.

På henne:

Använd platt tunga och inte en spänd tungspets. Håller du tungan avslappnad så blir det inte bara skönare för henne, du slipper också själv bli trött i tungan lika snabbt.
Rör tungan i långsamma cirklar runt klitoris, Kombinera det med att ”lapa” upp och ner. Om du märker att hennes klitoris krymper eller drar sig in under sin ”skinnhuva” är du för hårdhänt.

För att också förhindra att klitoris blir överstimulerad genom att man gör på samma sätt, så är det viktigt att du varierar dig genom att föra tunga runt på olika sätt. Att variera trycket på tungan är viktigt. För mesigt kan resultera i… ingenting och ett för hårt tryck kan göra ont, så variation är bra. Lyssna också på hennes andning/ljud för att se hur hon tycker att det upplevs.

Trots att tungan kan vara ren magi så är det ibland inte tillräckligt. Att använda fingrar, eller varför inte sexleksaker samtidigt, kan ibland vara precis det som krävs. Många kvinnor får enklare orgasm om de stimuleras på flera sätt på en gång. Ex oralsex, en sexleksak som du drar ut och in samt kanske också en liten analplugg där bak.

På honom:

Innan penis är styv är det lättare att ta in hela i munnen. Börja ge oralsex genom att bara låta den sakta växa till sig i din varma och fuktiga mun. Låt dina rörelser vara mycket lätta och försiktiga.

När penis växt till sig så kan du låta den jucka in och ut i munnen. Du bestämmer själv hur djupt du vill ta den. Ha gärna händerna nere vid penisroten så att du lättare kan stoppa om det känns obehagligt.

Slicka penis uppifrån och ner. Låt ingen del bli förbisedd. Undersidan på penis är mycket känslig för beröring så där kan du slicka extra mycket. Glöm inte testiklarna, speciellt mellan testiklarna vid penisroten, som kan vara ett känsligt område.

Ollonet är allra känsligast. Alternera mellan att suga och slicka på ollonet. Om du kan ta penis djupt i munnen så är det extremt skönt för mannen när ollonet trycks mot den bakre delen av munnen.

Du kan reta lite försiktigt med läppar och tänder men använd i första hand dina läppar så att det inte blir för hårt.


Vissa personer vågar vara mer avslappnade om man använder sig av ett smaksatt glidmedel under oralsex

2017-07-13 @ 12:27:43
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden zShbcq:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
RFSU Klick natural glide 100ml
RFSU Klick natural glide 100ml
99 kr
Köp
Info
Twilight Pheromone Men
Twilight Pheromone Men
299 kr
Köp
Info
Girly girl mini g
Girly girl mini g
229 kr
Köp
Info
Aqua silk egg
Aqua silk egg
299 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Gen 3
Satisfyer PRO 2 Gen 3
599 kr
989 kr
Köp
Info