•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Pressreleaser från Lustjakt

65 procent vill ha längre förspel

Lustjakt har under sommaren 2013 genomfört en undersökning bland sina kunder angående synen på förspelet. Majoriteten tyckte att förspelet gärna får vara längre än vad de oftast har.

Förspelet väcker upp lusten och förbereder kroppen rent fysiskt på att ha sex. Mannen behöver få erektion för att kunna genomföra ett samlag och kvinnan kropp behöver göra sig redo för penetration vilket innebär att vaginan vidgar sig och blir fuktigare. Ju längre förspel desto skönare blir oftast själva samlaget eftersom smek och kel aktiverar lustcentrum i hjärnan, ser till att blodgensomströmningen ökar liksom känsligheten och förmågan att få orgasm. En stor andel av de tillfrågade kvinnorna ville gärna ha längre förspel och en del saknade förspelet nästan helt vilket gjorde det svårt för dem att uppnå orgasm.

På frågan om vilken av Lustjakts produkter de ansåg sig kunna vara till mest hjälp under förspelet svarade 71 % någon form av massageolja eller glidmedel.

– Vi för en kontinuerlig dialog med våra kunder för att kunna bemöta deras önskemål på eftertraktade produkter. Vårt silikonbaserade glidmedel Glide 4 you är en populär produkt liksom filmen Yoni & Lingam - en makalöst uppskattad instruktionsfilm som uppgraderar förspelet till en helt annan dimension av njutning, säger Lis Jacobsson, pressansvarig på Lustjakt.

Att få massage och kärleksfull beröring är oerhört avslappnande och en stark njutbar kontrast till den ofta hektiska tillvaron vi lever i. Det är helt underbart att bara vara och ge varandra värme och ömhet utan vare sig tidspress eller prestationskrav.

– Om du frågar en trött, stressad partner om ni ska ha sex kanske svaret blir ett nekande och trött nej. Frågar du istället om din partner vill slappna av och njuta så kan det kännas som ett mycket lockande förslag, säger Lis Jacobsson, pressansvarig på Lustjakt.

För mer information om populära förspelsprodukter vänligen kontakta Kundtjänst på telefon 0522-64 44 44.

2013-12-21 @ 18:08:21
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden XtwPwq:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info