•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Pressreleaser från Lustjakt

Lustexperter ger gratis rådgivning om sex och relationer

Lustjakt lanserar Lustexperter – ett hjälpcenter på internet som ger gratis rådgivning om sex och relationer. Vem som helst kan ställa frågor anonymt som sedan besvaras av experter inom området.

Lustexperterna är en sammansatt expertgrupp som enskilt eller tillsammans svarar på de frågor om sex och relationer som.

-  Vi tror att det finns en stor efterfrågan på en sida som ger gratis rådgivning inom sex och relation där du kan vara anonym. Tillsammans hoppas vi kunna hjälpa många relationer, säger Niklas Alm, vd på Lustjakt.

Lustjakts expertpanel består av tolv personer med olika inriktningar inom sex och samlevnad. Experterna är psykologerna Tanja Suhinina, Anna Karlstedt, Björn Christensen, Gertrud Wide och gestaltterapeuten Johan Blad. Läkarna Jessica och Pontus Andius, barnmorskan Marietta Thunström, sexologen Camilla Carlsson och barnmorskan/sexologen Irene Ivarsson. Sjukgymnasten Peter Wallén och Lis Jacobsson som är expert på sexhjälpmedel.

-  Jag blev tillfrågad om att sitta med i expertpanelen och kände direkt att det var något jag ville och kunde bidra med. Jag kände till Lustjakt sedan tidigare och tycker att det känns som ett bra och seriöst företag, som ger sina kunder mycket information. Jag gillar att de tar upp både lek-, relations- och problemaspekterna. Därför kändes det givet för mig att finnas med som en av experterna på Lustexperter.se, så att jag kan hjälpa till att svara, tipsa om relationssvårigheter som kanske också kan hänga ihop med sexualiteten, säger Björn Christensen, psykolog på Lustexperter.

Expertpanelen kan inte svara på patientspecifika frågor som kräver läkarbesök. I de fall som expertgruppen saknar kunskap, tillräckligt med information eller känner att det är en fråga som de av andra anledningar inte kan svara på så hänvisar de i största möjliga mån till andra externa hjälpcentren som är mer lämpade att svara på frågan. För Lustexperterna är det alltid frågeställarens väl som står i fokus.

2013-12-21 @ 17:54:53
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Zwr7A6:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info