•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Pressreleaser från Lustjakt

Sexhjälpmedel förgyller äldres sexliv

Idag har allt fler äldre människor ett aktivt sexliv och de köper sexhjälpmedel i allt större utsträckning än tidigare. Vi är friska och vitala långt upp i åren och vi ser sexualiteten som en fortsatt självklar del av livet, trots eventuella skavanker vi kan råka ut för. Sköra slemhinnor och sviktande erektion är exempel på åldersrelaterade problem som Lustjakt försöker lösa. Oavsett om det handlar om att lösa ett sexuellt bekymmer eller om det handlar om att få ett mer variationsrikt och skönare sexliv så försöker vi att finnas där, varje gång.

Enligt RFSU så är det idag nio av tio som är fyllda 70 år som har en positiv inställning till sex. För 30 år sedan var siffran sju av tio. Det kanske inte är så konstigt. Dagens pensionärer var de som banade vägen för en mer öppen och fördomsfri sexualitet under det glada 60-talet. Nu banar de återigen vägen för sin generation.

Lustjakt märker tydligt av den öppnare attityden till sex bland äldre. Det är inte alls ovanligt att 80-åringar tar kontakt och vill ha tips på sexleksaker. Även om vi kan få lite skavanker med åren så försvinner inte behovet av sex och närhet, inte heller lusten till bra sex.

Lis Jacobsson, informationsansvarig på Lustjakt, tycker det är synd att många upphör att ha sex bara för att de inte vet att det finns enkla lösningar. Det är inte helt ovanligt att många kvinnor upplever att de blir torrare och skörare i underlivet med åren. Penetrerande sex kan då göra ont och när vaginan inte används så kan lubrikationen och spänsten förändras. Om fler upptäcker fördelarna med att använda ett glidmedel så skulle det minska många bekymmer och göra sexlivet mer njutbart långt upp i åldrarna.

Mannen å sin sida kan uppleva att det blir allt svårare att få erektion i takt med att åren går. Men man kan inte bara skylla på åldern utan även minskad sexuell aktivitet gör det allt svårare att få erektion. Oavsett anledning så kan mannen enkelt använda en potenspump för att få erektion. Pumpen kan också användas dagligen för att så att säga ”få grejorna att fungera igen”. 

Ibland är det svårt att avgöra vad som är hönan och vad som är ägget. Har vi ett mer aktivt sexliv idag för att vi är mer vitala än förr eller är vi mer vitala för att vi har mer sex. Det finns många undersökningar som visar att ett aktivt sexliv bidrar till att vi håller oss friska längre och gör oss mer glada och nöjda i största allmänhet. Kanske är det så att vi borde få sexleksaker utskrivna på recept

För äldre människor rekommenderar Lustjakt:
Ett bra glidmedel:  
Eros woman silicone care 
Är speciellt framtaget för dig med känsliga slemhinnor, innehåller Aloe vera och E-vitamin. 
Art.nr: 1705

En bra potenspump: 
Pump Penis enlarger
En lättanvänd pump med god sugförmåga och bra pris.
Art.nr: 321324

2013-12-21 @ 18:04:58
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden pBJ7RJ:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Alive knipkulor
Alive knipkulor
249 kr
Köp
Info