•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Pressreleaser från Lustjakt

Under alla år som silikonbaserade glidmedel funnits på marknaden så har det florerat olika rykten om att dessa glidmedel inte är lämpliga att användas tillsammans med produkter av silikon. Nu har det äntligen gjorts ett test för att utröna huruvida detta är ett riktigt påstående eller inte.

Testet
Ett flertal glidmedel från Pjur är under lång tid testade tillsammans med Swans produkter av silikon. Resultatet är att Pjurs glidmedel är helt säkra att använda tillsammans med Swans silikonprodukter. Den tyska ursprungsreleasen från Pjur hittar du på sida 2 av denna pressrelease.

Slutsats
Slutsatsen i detta test är att det är helt lugnt att använda Pjurs silikonbaserade glidmedel tillsammans med Swans produkter av silikon men då det endast är testat ett glidmedelsmärke på en materialtyp så skall det bli mycket intressant att se om samma resultat gäller för även andra märken och material.
Lustjakt undersöker ytterligare Med utgångspunkt i denna undersökning så kommer Lustjakt med start från och med nu att utföra en egen studie om huruvida andra silikonbrodukter är säkra att använda ihop med silikonbaserat glidmedel. Vi kommer att utgå ifrån ett bredare spektrum av olika märken och prisklasser för att se om detta gäller generellt eller om det är ett isolerat resultat. Vi kommer att publicera resultatet av denna studie fram emot slutet av sommaren 2012.

2013-12-21 @ 17:50:20
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden jLSuf5:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
Satisfyer PRO G Spot Rabbit
699 kr
Köp
Info