•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Tidigare nyhetsbrev

 
 
 

Lustnytt - Bli tillfredsställd     32/2012

 
 
 
 
 
 


Här får du konkreta förslag på hur du kan få ett bättre sexliv. Lyckligare blir du köpet.
 

 
Innehållsförteckning
 

Bra grund
Konstruktiva förslag
Frihet välja lycka

Rabattkod för gåva


 

 
 
 
Bra grund
 
Kärleksfull, nyfiken, glädjefylld, tillitsfull, nyfiken, öppen, kommunikativ och generös är exempel på positiva egenskaper som gynnar ett lustfyllt sexliv och en konstruktiv* relation.

* skapar något utifrån positiva aspekter.
Motsatsen är att du handlar utifrån negativa aspekter, då kallas det destruktivt.
 
   
 
Konstruktiva förslag
 
Vad vill du?
Ibland är det inte så lätt att definiera vad man vill men du kanske har en idé om hur du vill hur ditt sexliv (och liv) ska vara. Önskan och längtan är en stark drivkraft. Låt dig inspireras, släpp loss din fantasi och låt känslan visa vägen.

Skapa förutsättning
Vill du t ex ha mer sex. Ja, då vill du skapa förutsättning för det och prioriterar sex före andra saker i ditt liv. Bestäm dig för vad som är viktigast och handla därefter.

Vad tänker du på?
Du kan antingen fokusera på det som är bra eller på det som är dåligt. Det du tänker på har stor betydelse för ditt välmående så välj dina tankar med omsorg.

Hitta rätt känsla
När du mår bra så fokuserar du på positiva aspekter och inte de negativa för då skull du inte må bra längre. Du kan inte känna två helt olika känslor samtidigt.

Vad förväntar du dig?
En positiv förväntan väcker en positiv känsla i nuet och när du handlar utifrån detta känslotillstånd blir det troligtvis också en positiv upplevelse.

Tillåtande eller begränsande övertygelse?
Om du tror att det är möjligt för dig att ha ett fantastiskt sexliv så kommer den övertygelsen tillåta dig att uppfylla din önskan.

Välj dina egenskaper
Om du t ex vill ha ett mer varierat sexliv så är det kanske bra om du är nyfiken och öppen för att testa nytt. Så länge du är villig att förändras så kan du välja de egenskaper du önskar. Vad skulle hindra dig?

Behåll glöden
Ju mer sex du har, desto mer vill du ha. Att få ett passionerat sexliv efter många år utan sex är betydligt svårare än att behålla glöden livet ut. De kroppsliga funktionerna måste också underhållas för att inte förlora sin vitalitet.

Din kropp svarar på dina tankar
Det räcker att du börjar tänka på njutning och sex för att kroppen ska reagera. Det finns personer som är så duktiga på att visualisera att de har sex att de rent fysiskt får en orgasm helt utan beröring. Orgasmen börjar redan i tanken.

Var flexibel
Genom att vara flexibel och tänka nytt så kan du alltid hitta nya sätt att älska på. Det måste inte alltid ske på samma sätt livet ut. Går det t ex inte att genomföra ett samlag så finns det fler njutningsfulla sätt att tillfredsställa varandra på.

Eget ansvar
Du har ett eget ansvar för din njutning och välbefinnande. Du vet själv bäst vad du känner och vill ha. Berätta för din partner.


Detta framgångsrecept kan du lätt följa för att få det glädjefyllda och lustfyllda liv som du önskar. Det är bara en tanke bort.
 
   
 

Frihet välja lycka
 

Om din lycka hänger på din relation vad skulle då hända om din relation tog slut?

Genom din frihet att välja dina tankar utifrån det som händer dig så lägger du inte ansvaret för ditt välbefinnande i någon eller någonting utanför dig själv.
 
 
 
 
 
 
 
Lycka i att ge
 
Oavsett vem/vad du känner kärlek för så uppstår den underbara känslan i din kropp så du ger lika mycket kärlek till dig själv och mår därför helt fantastiskt bra.
 
 
Dubbelt dåligt
 
Omvänt gäller också. Om du är arg på din partner så mår du mest dåligt själv samtidigt som din ilska får någon annan att må dåligt också.
 
   
 
En gåva till Dig
 
Veckans rabattkod ger alla som handlar en gratis gåva.

Välkommen in och handla



Ha en fortsatt skön sommar.
 
 
 

"Oavsett vart jag är på väg i livet, oavsett vad jag gör, oavsett vem jag är tillsammans med... är ingenting viktigare än att jag mår bra."

 

 
 
Veckans rabattkod
 
Denna vecka har vi en rabattkod som ger dig en en mindre vibrator (värd 159 kr) helt utan kostnad tillsammans med din order om du anger koden "BILL" i kassan.

Kampanjkod BILL

Kampanjkoden gäller från och med 5 augosti och hela vecka 32. Gäller så långt lagret räcker.
 
   
 
 
 
 

- 90 dagars öppet köp
- 3 års garanti
- diskreta och spårbara leveranser
- stort produktsortiment
- personlig service
- fysisk butik strax utanför Uddevalla

 
 
 
 
Skulle du vilja ha mer njutning i ditt liv?
Ja
Nej
Vet inte
 
 
Vilka vi är
 

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.
Lustjakts motto är inspiration, heltäckande värdefull information och service långt utöver det vanliga. Som kund ska man alltid kunna känna närhet och tillgänglighet. Därför kan man köpa våra produkter i webbshoppen, i vår fysiska butik, genom postorder eller homepartyn. Vi har ett mycket stort sortiment där alla produkter är lagervaror. Vi finns för kunden och för lusten – varje gång, varje dag.

Under Lustjakts vingar hittar du allt från specifika ämnessidor såsom glidmedel.com och knipkulor.se men också frågespoch kundrecensioner av produkter. Vi värnar om människors sexualitet och vi finns här för dig. -Alltid.

Trygg E-handel
Lustjakt Svenska AB är certiferad av Trygg e-handel vilket är en indikation om att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument. Lustjakt Svenska ABs certifikat hittar du här: Trygg e-handel

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

 
 
 
 
 
 
 
Lustjakt Svenska AB
451 96 Uddevalla
Org.nr 556645-4152
 
 
 
 
0522-644444 - Vxl
0522-644352 - Fax
info@lustjakt.se
www.lustjakt.se
 
 

 

Web Bug from http://c.plma.se/?MId=144343&EGd=466F128C-5D08-4940-B95A-952FEF31D8EF
2013-12-21 @ 16:53:04
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden SB6hNj:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info