•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Tidigare nyhetsbrev

 
 
 

Lustnytt - Njutbar ställning       52/2011

 
 
 
 
 
 



Det finns samlagsställningar som ger mer stimulans än andra. Här får du tips om en av de bästa, den s k sjöstjärneställningen.

 
Innehållsförteckning
 
Sjöstjärneställningen
Gör så här
Till kvinnan
Till mannen
Produkttips
Utnyttja efterståndet
Doftsignal för sex
Veckans kampanjkod

 
 
 
Sjöstjärneställningen
 
Sjöstjärneställningen är mycket bra om kvinnan vill ha g-punktsorgasm och få spelrum att röra sin kropp.

Ställningen ger också utrymme för både mannen och kvinnan att smeka varandra och ger intimitet och ögonkontakt.
 
 

Gör så här
 
Kvinnan ligger bekvämt på rygg medan mannen ligger bredvid henne, på sidan. Om han ligger på hennes vänstra sida så lyfter kvinnan sitt vänstra ben över hans höft (eller låret).

När mannen kommer in snett underifrån gnider han ollonet mot G-punkten och kan därmed ge henne en g-punktsorgasm. Ställningen är speciellt bra om man vill njuta länge, då den är bekväm för både kvinnan och mannen. Om mannen vill ligga passiv så kan kvinnan lätt stå för juckandet. Mannen kan greppa tag runt hennes nacke och höft för att styra hennes rörelser. Varför inte turas om att leda kärleksakten.
 
 
 
 
Till kvinnan
 
Titta honom i ögonen och visa honom din njutning både i tal och kroppsrörelse. Använd dina händer till att smeka honom i nacken och dra honom till dig. Kyss honom. Smek hans bröstvårtor och stimulera pungen, mellangården och anusområdet för att få honom att explodera av njutning.
 
 
Till mannen
 
I sjöstjärneställningen ligger du bekvämt och kan koncentrera dig helt på din egen och hennes njutning. Praktisera korta, grunda stötar och endast ibland långa och djupa stötar. Detta gör att ditt ollon stimuleras mindre och du kan därför hålla på längre. Använd dina händer till att stimulera brösten, bakdelen och givetvis klitoris. Kyss henne passionerat och viska upphetsande ord i hennes öra. Glöm inte ögonkontakten.
 
 
   
 
 
G-shimmer
 
I sjöstjärneställningen kan inte mannen gnida sitt bäcken mot klitoris men däremot kan ha lätt komma åt med sina händer eller med en vibrator.

Bilden
G-shimmer är perfekt för skön klitorisstimulans. En utskuren skåra för klitoris ger maximal kontakt. Vibrationerna har en stor spännvid - allt från långsamt vickande till mycket kraftfulla och ettriga. Läs mer
 
 
Breeze flow
 
Använd en fingerstor vibrator för att väcka upp lusten. Låt den kittla runt bröstvårtor, mellangården och runt anus. På kvinnor kan den även användas vaginalt och för klitorisstimulans.

Bilden
Breeze flow är gjord i hårdplast och du kan välja mellan tre olika hastigheter.
Läs mer
 
 
Energy spray
 
Både män och kvinnor klagar ofta på bristande lust till sex. Men tänk tvärtom. Lusten kommer när ni börjar smeka och kyssa varandra. Avsätt tid och prioritera njutningen.

Bilden
Använd Energy spray om du vill få extra energi. Just nu till extrapris, endast 29 kr. Läs mer


Visa lusthöjande produkter
 
   
 
Utnyttja efterståndet
 
Ligg kvar i sjöstjärneställningen efter att mannen fått utlösningen och ligg still och bara njut av stunden. Efter kärleksakten flödar lyckohormonet oxytocinet och det behövs inte mycket för att kvinnan nu ska uppleva ytterligare en orgasm.

Till mannen
Låt ollonet vara kvar precis innanför slidmynningen och pressa upp ollonet mot g-punkten* genom att spänna dina kärleksmuskler. Gnid lite fram och tillbaka, en halv centimeter räcker. Gunga lite kraftigare när du märker att hennes upphetsning stiger.

* g-punkten hittas oftast nästan precis innanför slidmynningen upp mot magen till

Till kvinnan
För att underlätta orgasm kan du stimulera klitoris och bröstvårtor. Det är nu full fokus på din njutning så låt dina extatiska orgasmer bara komma.

Fler tips hittar du i boken Orgasmera mera av Ylva Franzén.
 
 
 
Doftsignal för sex
 

Stryk på några droppar av en speciell parfym när du är sugen på sex. Din partner kommer snart att associera till sex bara doften anas. Doften har en unik förmåga att få kroppen att minnas. Utnyttja det!

Just nu har vi bra priser på väldoftande rökelser och aromaolja, från 29 kr.

Gå till REA-kategorin




 
 
 
Veckans kampanjkod
 
Denna vecka har vi en kampanjkod som innebär att om du handlar över 600 kr så får du en fingerstor vibrator utan kostnad om du anger kampanjkod "SJÖSTJÄRNA" i kassan.

Kampanjkod SJÖSTJÄRNA
 
 
 
 
 

När du följer oss på facebook så kommer du att hålla dig uppdaterad om vad som händer i sexleksakernas bevingade värld. Gilla oss här

 

 
 
 
 
Har du testat sjöstjärneställningen?
Ja
Nej
Vet inte riktigt
 
 


"Om båda parter GER villkorslös kärlek så kommer båda att FÅ en fantastisk kärleksrelation."

 

 
 
 
Lustjakt har
 
- 90 dagars öppet köp
- 3 års garanti
- diskreta och spårbara leveranser
- stort produktsortiment
- personlig service
- fysisk butik strax utanför Uddevalla
 
 
Vilka vi är
 

Lustjakt har varit och kommer också framöver att vara ett företag som verkligen försöker göra skillnad. Att ge människor mer lust och glädje i sina liv är vår största drivkraft och vi jobbar hårt med att informera och inspirera dig om sex och kärlek så fort vi får chansen.

Under Lustjakts vingar hittar du allt från specifika ämnessidor såsom glidmedel.com och knipkulor.se men också frågespoch kundrecensioner av produkter. Vi värnar om människors sexualitet och vi finns här för dig. -Alltid.

Trygg E-handel
Lustjakt Svenska AB är certiferad av Trygg e-handel vilket är en indikation om att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument. Lustjakt Svenska ABs certifikat hittar du här: Trygg e-handel

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

 
 
Homeparty    Internetbutiken    Sexualupplysning    Kundtjänst
 
Läs brevet i din webbläsare

Avregistrera din adress


Tipsa en vän!

 
 
 
 
Lustjakt Svenska AB
451 96 Uddevalla
Org.nr 556645-4152
 
 
 
 
0522-644444 - Vxl
0522-644352 - Fax
info@lustjakt.se
www.lustjakt.se
 
 

Paloma

Web Bug from http://c.plma.se/?MId=123134&EGd=466f128c-5d08-4940-b95a-952fef31d8ef
2013-12-21 @ 13:45:01
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden kWFQ68:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info