•  Mysig butik på landet
  •  Sveriges största riktiga butik
  •  Helsvenskt
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Tidigare nyhetsbrev

 

Lustnytt - Insiktsfull njutning           24 / 2014

 

Insikt är ett annat ord för klarsynthet och förståelse. Genom insikter lär vi oss mer om oss själva och vårt sätt att agera.

 

Innehållsförteckning


Byt roller
Vad värdesätter du?
Våga säga nej
Målfokus

Veckans värdekod
Veckans fråga

 
 
 

Byt roller

Det är lätt att fastna i rutiner och mönster. Testa något nytt. Byt roller med varandra. På vilket sätt brukar din partner agera i sexlivet. Nu ska du överta denna roll. Spela den väl... 

Denna övning kan ge många insiktsfulla erfarenheter. Testa och se.

Bilden visar NC Healing glide, ett ekologiskt glidmedel gjort på sheasmörolja. Perfekt när du känner ömhet då detta glid har läkande egenskaper. Läs mer

 
 
 
 
 

Vad värdesätter du?

Vad värdesätter du mest i ditt förhållande? Har du ingen relation så kan du fundera över vad du värdesätter allra mest hos dig själv och hur detta uttrycks.

Om du t ex värdesätter kärleksfullhet, ärlighet, lyhördhet och respektfullhet så kan du fundera på hur du lever efter dessa värderingar på bästa sätt. Ibland kan vi upptäcka att vi t ex värderar kärleken högt i tanken men inte i praktisk handling. 

Utan de grundläggande värderingar som målbild kan en relation eller handling upplevas meningslös. 

Vad värdesätter du mest i ditt sexliv?

 
 
 

Våga säga nej

Om du hör till dem som har svårt att säga nej och alltid måste ha en bra anledning till ett nekande svar, då ska du göra denna övning.

När något strider mot din egen önskan, som t ex när din partner vill ha sex men inte du, säg då -"NEJ, inte just nu". Bara det. Du behöver inte förklara eller försvara dig. Det räcker så. Om din partner respekterar dig så respekteras också ett nej och ditt sätt att sätta gränser.

I vår iver att bli bekräftade och älskade är det ibland lätt att vi blir som ett frö för vinden och låter omgivningen bestämma över oss. Ta kommandot i ditt sexliv och i ditt liv i synnerhet. Våga visa vem DU ÄR.

 
 
 
 
 

Målfokus

Kom ihåg vart du är på väg och varför. Låt dina grundläggande värderingar vara vägvisare. 

Ett bra sexliv kan vara en del i ett större sammanhang, som att vi t ex värdesätter vår kropp och vår förmåga att njuta. Det finns många sätt och njuta på. Sex är bara ett av dem.

Gå till Lustjaktsbutiken

Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt!

Bilden visar Slimline G impulse, en uppföljare till favoriten Slimline G -  nu med härligt pulserande vibrationer. -"Kanonbra både för att stimulera g-punkten och klitoris." Läs mer

 
 
 
 
 
"Avgörande är inte vilka anlag vi har utan hur vi använder dem."
                                                                                                                                     
                                                    
 
 
 

Veckans värdekod

Denna vecka har vi en värdekod som ger dig ett vattenbaserat glidmedel (värde 59 kr) om du handlar för minst 200 kr. Du anger koden "ELITE" i kassan.

PS. Kom ihåg att trycka på den gröna knappen för att lägga till koden i kassan.

Värdekod ELITE

Värdekoden gäller fr o m söndagen den 8 juni t o m söndagen den 15 juni 2014. Gäller så långt lagret räcker.

 
 
 

 

- 90 dagars öppet köp
- 3 års garanti
- diskreta och spårbara leveranser
- stort produktsortiment
- personlig service
- fysisk butik strax utanför Uddevalla

 
 

 

Kan du säga nej till sex utan att försvara eller förklara ditt nej?

Ja
Nej
Vet inte
 

Vilka vi är

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.
Lustjakts motto är inspiration, heltäckande värdefull information och service långt utöver det vanliga. Som kund ska man alltid kunna känna närhet och tillgänglighet. Därför kan man köpa våra produkter i webbshoppen, i vår fysiska butik, genom postorder eller homepartyn. Vi har ett mycket stort sortiment där alla produkter är lagervaror. Vi finns för kunden och för lusten – varje gång, varje dag.

Under Lustjakts vingar hittar du allt från specifika ämnessidor såsom glidmedel.com och knipkulor.se men också frågespalter och kundrecensioner av produkter. Vi värnar om människors sexualitet och vi finns här för dig. -Alltid.

Trygg E-handel
Lustjakt Svenska AB är certifierad av Trygg e-handel vilket är en indikation om att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument. Lustjakt Svenska ABs certifikat hittar du här: Trygg e-handel

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Du är givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

 
 

 

Lustjakt Svenska AB
451 96 Uddevalla
Org.nr 556645-4152
 

 

0522-644444 - Vxl
0522-644352 - Fax
info@lustjakt.se
www.lustjakt.se
 

2014-06-11 @ 07:57:40
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden y8Uwmk:
Kommentarer:
Fortsätt »
Populärast i kategorin
Hygiene
Hygiene
99 kr
Köp
Info
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Köp
Info
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Köp
Info
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Köp
Info
Hair Remover
Hair Remover
149 kr
Köp
Info
Perform rings 3p
Perform rings 3p
99 kr
Köp
Info
Geisha pearls
Geisha pearls
179 kr
Köp
Info
Eros Aqua Water
Eros Aqua Water
69 kr
Köp
Info