•  Maximal diskretion
  •  Fysisk butik
  •  Helsvenskt
  •  Kunniga medarbetare
  •  3-års garanti

Vi har AAA rating

Att ge mannen oralsex

Manlig oralsexEn anledning till att de flesta män älskar att få oralsex är för att det är varmt och fuktigt och att det påminner lite om att ha vaginalsex.

Om du följer följande punkter så garanterar vi att du kommer att bli uppskattad för ditt initiativ till oralsex.

I övrigt så gäller: Övning ger färdighet.

Ett litet tips innan du sätter igång:

Håll koll på om han är någotsånär nytvättad. Dels för din egen skull då du inte får tycka att det är ofräscht. Men också för hans skull då han kan komma att känna sig lite pinsam om han inte är helt ren.

Gör såhär

Börja försiktigt. Smyg upp intill honom och ge honom en passionerad kyss, smek honom över kroppen och säg att du älskar honom.

Övergå till att, samtidigt som du kysser honom, smeka hans kön utanpå byxorna.

Ställ dig bakom honom och smek hans bröst, samtidigt som du låter en hand slinka in innanför byxorna.

Sätt dig på knä framför honom och gnugga/smek utanpå hans skrev.

Knäpp upp och dra ner hans byxor.

Smek hans pung och penis försiktigt, samtidigt som du slickar lite försiktigt på ollonet.

Börja nu att sakta dra hans förhud fram och tillbaka, samtidigt som du tar hans ollon i munnen.

Du kan aldrig få fram för mycket saliv. Ju mer du kan producera desto bättre blir det. När det är så mycket saliv på hela penisen så det droppar, då är det bra. Det är viktigt att hela penisen är blöt, inte bara ollonet. Använd gärna ett ätbart och smaksatt glidmedel.

Koncentrera dig inte bara på ollonet.

Det samma gäller här. Du ska sträva efter att efterlikna känslan vid ett samlag. Ta en hand runt penis, vid roten, och den andra handen runt penis mer upp mot ollonet. Hemligheten med oralsex är att dina händer måste samarbeta med din mun. Hela penis måste hanteras, hela tiden.

Glöm inte pungen. Det är mycket skönt om du någon gång inemellan tar din ena hand och smeker hans pung och hans skinkor, samtidigt som du fortsätter med den övriga behandlingen.

Ta in så mycket av penisen som du bara kan. Ju längre in du tar den desto skönare är det för honom. Är det så att du omöjligt kan få in den särskilt långt, då kan du givetvis till viss del kompensera detta med att lära dig använda händerna på ett gudomligt sätt.

Om du kan få in hela, ända in till roten, så kan du simulera ett vaginalt samlag. Kombinerar du detta med väl utförd handmassage så har du en man som strax kommer att uppleva nirvana!

Glöm inte prostatan. En mans prostata kan jämföras med en kvinnas G-punkt. Detta är med andra ord ett område som inte bör förbises.

Fördelen med oralsex är att du har två händer och en mun. Om du använder en av dina händer till att massera hans prostata så bör han inte misstycka. Prostatan hittar du ca 5 cm upp i ändan, mot magen. Den känns som ett litet plommon, ungefär. Tips: Använd produkter för prostatastimulans.

En del män lider av homofobi och kan ha känslomässigt svårt med tanken på att få någonting infört i ändan. Men generellt sett så kan man säga att de män som vågar prova, tycker att det är en helt fantastisk upplevelse och gör det gärna igen.

Om du kommer fram till att det kan vara värt ett försök, för då försiktigt in ditt långfinger, hitta prostatan och massera den mjukt, samtidigt som du fortsätter att massera penis, dra inte fingret fram och tillbaka i onödan. Mycket glidmedel är ett absolut måste! Du hittar glidmedel som är speciellt anpassade för analsex i kategorin Baksaker.

Utlösningen

Det finns ingenting som män tycker är så sexigt som när kvinnan de älskar tar deras utlösning i munnen. Anledningen till att män älskar detta har absolut ingenting med dominans eller förtryck att göra, det handlar helt enkelt om att de vill bli totalt accepterade och känna att kvinnan inte ratar någonting de har att erbjuda. Det motsatta gäller givetvis också. En man som inte kan med att ha oralsex med en kvinna för att han tycker det är äckligt, ratar ju faktiskt den del av henne som är den mest privata och vackraste.

Vill du inte ta utlösningen i munnen så är det givetvis helt ok. Om du lyckas ge honom en utlösning så är han säkert helnöjd ändå. Men jag törs påstå att ni då går miste om någonting som faktiskt för er lite närmare varandra. Intimvätskor är ju inte onyttiga på något sätt. 

Tänk på

Att tänka på att vissa könssjukdomar kan smitta vid oralsex. Om du inte känner mannen väl, så rekommenderar vi att du använder kondom under hela akten.


Tips på produkter

Det finns många smaksatta glidmedel som man kan använda vid oralsex eller varför inte någon god kroppschoklad. Många killar kan även gilla vibrationer så låt gärna en liten vibrator kittla runt, Den kan även användas för att stimulera hans anus och området däromkring. Glöm då inte glidmedel. Vill du ge honom en extra kick så kan du ta en klick stimulerande medel tillsammans med glidmedel för att ge honom en mycket skön intimmassage.

Om du sätter på en potensring vid roten så kommer hans njutning att intensifieras än mer. Detta för att förhuden dras tillbaka och han får ett kramande känsla vid roten. Ringen gör också så att blodet inte rinner tillbaka och gör honom hårdare och större än vanligt.

Kundtjänst Lustjakt

 

 

Det finns många sexleksaker och sexhjälpmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Författare: Lis Jacobsson 

Här hittar du smaksatta glidmedel i många ljuvliga smaker 
Här hittar du stimulerande medel som gör det sköna ännu skönare 
Här hittar du produkter som stimulerar prostatan och tar hans njutning till en helt ny nivå

Populärast i kategorin
Scandero Silicone Dream Glide
Scandero Silicone Dream Glide
179 kr
Hygiene
Hygiene
99 kr
Holy Mary Climax Oil
Holy Mary Climax Oil
229 kr
Autorabbit
Autorabbit
299 kr
499 kr
Satisfyer PRO 2 Next
Satisfyer PRO 2 Next
499 kr
779 kr
Scandero Water Dream Glide
Scandero Water Dream Glide
139 kr
Satisfyer Plus Vibe Ring
Satisfyer Plus Vibe Ring
349 kr
449 kr
Glide 4 you
Glide 4 you
179 kr